Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕως και 40% η μείωση στις κρατήσεις στην Αθήνα
Οχι άλλη υποβάθμιση, λένε οι ξενοδόχοι

Εως και 40% η μείωση στις κρατήσεις στην Αθήνα

Πλήγμα όχι μόνο στα ξενοδοχεία, αλλά σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας έχει επιφέρει η υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, κ. Κώστας Αβράμπος και προέβλεψε περαιτέρω άνοδο της ανεργίας, αφού όπως…

Πλήγμα όχι μόνο στα ξενοδοχεία, αλλά σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας έχει επιφέρει η υποβάθμιση του<...> ιστορικού κέντρου της Αθήνας, ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, κ. Κώστας Αβράμπος και προέβλεψε περαιτέρω άνοδο της ανεργίας, αφού όπως είπε, τα καταστήματα οδηγούνται το ένα μετά το άλλο σε ‘λουκέτο’.

“Είναι απαράδεκτο ο τουρίστας να βγαίνει περίπατο στην Αθήνα και να βλέπει στην είσοδο του ξενοδοχείου κοινές γυναίκες και ναρκομανείς”, δήλωσε χαρακτηριστικά και ζήτησε συντονισμένη προσπάθεια από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, το Δήμο και τη Νομαρχία και 24ωρες περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Ομονοίας.

“Η εκκένωση του Εφετείου και του ξενοδοχείου Απόλλων είναι μύγα μέσα στο γάλα. Η κυβέρνηση θα πρέπει να σκύψει με σοβαρότητα πάνω στο θέμα. Δεν είναι δυνατό η μεταολυμπιακή Αθήνα να έχει καταντήσει σε αυτό το χάλι. Ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο, πόσο μάλλον οι τουρίστες”, σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Αβράμπο, αυτή τη στιγμή οι ακυρώσεις στις κρατήσεις των ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας φτάνουν μέχρι και το 40%. Σε ερώτηση για το εάν για την κρίση ευθύνονται η οικονομική κρίση και τα Δεκεμβριανά ο κ. Αβράμπος απάντησε: “Καμία σχέση. Όλο το χειμώνα κάναμε μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε ως ένα βαθμό να προσελκύσουμε τουρίστες. Όταν όμως έρχονται στην Αθήνα και βλέπουν αυτό το χάλι, κοιμούνται ένα βράδυ και την επόμενη φεύγουν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024