Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ αναπλ. υπουργός Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μαδρίτης
Υπουργείο Τουρισμού

Η αναπλ. υπουργός Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μαδρίτης

H υπουργός θα παραστεί αύριο στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR και θα έχει συνάντηση εργασίας με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), κ. Taleb Rifai.

Η αναπλ. υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά αναχωρεί σήμερα για την Ισπανία  για να παρευρεθεί στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού FITUR στη Μαδρίτη, όπου συμμετέχει με περίπτερο η Ελλάδα και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

H υπουργός θα παραστεί αύριο στα εγκαίνια της έκθεσης και θα έχει συνάντηση εργασίας με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), κ. Taleb Rifai.

Επίσης, η κα Κουντουρά στην Μαδρίτη θα έχει σημαντικές επαφές με  Tour Operators και εκπροσώπους της ισπανικής και της διεθνούς αγοράς τουρισμού. Κατά την επίσκεψή της στην έκθεση, η υπουργός θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ισπανικά ΜΜΕ, προβάλλοντας την Ελλάδα στην ισπανική αγορά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024