Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Variety Cruises συνεργάζεται με τη IGLTA – Κρουαζιέρες στην Ελλάδα
Οι κρουαζιέρες ξεκινούν από φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά

Η Variety Cruises συνεργάζεται με τη IGLTA – Κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Η πολλά υποσχόμενη εταιρεία κρουαζιέρας με μικρά πλοία Variety Cruises, γνωστή για τα εξειδικευμένα προγράμματά της, αναγγέλλει τη συνεργασία της με τη Διεθνή Τουριστική Ένωση Gay & Lesbian (IGLTA). Στα […]

Η πολλά υποσχόμενη εταιρεία κρουαζιέρας με μικρά πλοία Variety Cruises, γνωστή για τα εξειδικευμένα προγράμματά της, αναγγέλλει τη συνεργασία της με τη<...> Διεθνή Τουριστική Ένωση Gay & Lesbian (IGLTA). Στα πλαίσιά της, η εταιρεία προωθεί την πρώτη από τις νέες κρουαζιέρες για ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά αυτό το καλοκαίρι, ευθυγραμμίζοντας με τις προβλέψεις της IGLTA για σταθερή δρατσηριότητα της τουριστικής αγοράς από την GLBT (gay, lesbian, bisexual και trans-gendered) αγορά, παρά τις διακυμάνσεις της διεθνούς οικονομίας.

“Η κοινότητα ομοφυλόφιλων και λεσβιών είναι το ιδανικό ακροατήριο για τα προγράμματα κρουαζιέρας μας, που προσφέρουν μία πιο οικεία, ιδιαίτερη και εξατομικευμένη εμπειρία”, αναφέρει ο κ. Γιάννης Βοντάς, Senior Partner και αντιπρόεδρος Ανάπτυξης & Μάρκετινγκ της Variety Cruises. “Οι νέες εξειδικευμένες κρουαζιέρες μας στοχεύουν να ικανοποιήσουν τους πλέον διακεκριμένους ταξιδιώτες σε ένα εορταστικό περιβάλλον πάνω σε μικρό πλοίο και αξέχαστες εξορμήσεις”.

Η IGLTA παρέχει στα συνεχώς αυξανόμενα μέλη της πολυάριθμες ευκαιρίες δικτύωση και επαγγελματικών ευκαιριών, σχεδιασμένες να προαγάγουν συνεργασίες και να τους παρέχουν καλύτερη κατανόηση και ισχυρότερη σύνδεση στη συγκεκριμένη αγορά. Αναφέρεται ότι η Αμερικανός GLBT καταναλωτής “χειρίζεται” περισσότερα από 712 δισ. ευρώ στη συνολική αγοραστική δύναμη και επισημαίνεται ότι η αγορά αυτή έχει περικόψει πολύ λιγότερο τους προσωπικούς προϋπολογισμούς ταξιδιού από ό,τι οι ετεροφυλόφιλοι (μελέτη Harris Interactive, 2008).

Η εναρκτήρια κρουαζιέρα της Variety Cruises θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου 2009, με άλλη μία να σχεδιάζεται για το διάστημα 20-27 Αυγούστου 2010 και μια lesbian κρουαζιέρα στην περιόδο 9-16 Ιουλίου 2010. Η περιήγηση προσφέρει επτά ημέρες που εξερευνούν τη Mykonos, τη Σαντορίνη άλλοι ελληνικά νησιά στο ταχύπλοο σκάφος “Πανόραμα”. Το σκάφος είναι ανακαινισμένο το 2008 και αποτελεί state-of-the-art κατασκευή. Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ναυλωμένα πλοία της εταιρείας, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και από σημαντικές οργανώσεις, όπως το National Geographic. Η μικρή χωρητικότητα των 49 επιβατών ενθαρρύνει την αίσθηση οικιότητας εν πλω, αλλά και μια πιο προσωπική εμπειρία με τους επιβάτες και το πλήρωμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024