Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚύπρος: Γέμισαν για λίγο τα ξενοδοχεία στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Κύπρος: Γέμισαν για λίγο τα ξενοδοχεία στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας

Πολύ υψηλά ποσοστά πληρότητας πέτυχαν στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας τα ξενοδοχεία – μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.), συγκριτικά με άλλες χρονιές, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν καθοριστικάοι ειδικές τιμές, […]

Πολύ υψηλά ποσοστά πληρότητας πέτυχαν στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας τα ξενοδοχεία – μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.), συγκριτικά με άλλες χρονιές, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν καθοριστικά<...>οι ειδικές τιμές, που κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση και των Κύπριων πολιτών.

Οι προσφορές των ξενοδοχείων -μελών του ΠΑΣΥΞΕ θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, προσφέροντας επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια σε 88 ξενοδοχεία και συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων. Σημειώνεται πως ο σχετικός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές διατίθεται τόσο από τα Κεντρικά Γραφεία του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., όσο και από τα κατά τόπους Γραφεία Πληροφοριών του ΚΟΤ και του ΠΑΣΥΞΕ σε όλες τις πόλεις, καθώς επίσης και από τα Υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου παγκύπρια.

Παράλληλα, υπό προετοιμασία βρίσκεται και ο αντίστοιχος εκτενής καλοκαιρινός κατάλογος με τις ειδικές προσφορές, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου, με την ουσιαστική στήριξη του και από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Όπως είναι γνωστό, η πρωτοβουλία του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. υποστηρίζεται από τις κάρτες American Express της Τράπεζας Κύπρου. Με αυτό το τρόπο, η American Express προσφέρει στα Μέλη της περισσότερα σε όλους τους τομείς και, πολύ περισσότερο, στον τομέα αναψυχής όπου έχει διακριθεί και συνεχίζει να διακρίνεται παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024