Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλη η αγανάκτηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας για την καθίζηση οδοστρώματος στο Δήμο Μυστρά

Μεγάλη η αγανάκτηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας για την καθίζηση οδοστρώματος στο Δήμο Μυστρά

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το δήμαρχο Μυστρά, κ. Νικόλαο Βαχαβιώλο, απέστειλε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2006, η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Λακωνίας,διαμαρτυρόμενη για την καθίζηση που παρατηρείται σε μέρος του οδικού τμήματος […]

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το δήμαρχο Μυστρά, κ. Νικόλαο Βαχαβιώλο, απέστειλε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2006, η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Λακωνίας,<...>διαμαρτυρόμενη για την καθίζηση που παρατηρείται σε μέρος του οδικού τμήματος εδώ και τέσσερις μήνες.

Όπως σημειώνει στην επιστολή της η Ένωση, το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε σε μέρος του οδικού τμήματος από τη διασταύρωση προς Πικουλιάνικα έως την άνω πύλη της καστροπολιτείας του Μυστρά, από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις της τελευταίας εβδομάδας του παρελθόντος Νοεμβρίου παραμένει άλυτο, ενώ οι μόνες ενέργειες που είναι ορατές, μέχρι σήμερα, αφορούν, όπως καταγγέλλει, στη σήμανση και τη γνωστοποίηση του κινδύνου σε πεζούς και εποχούμενους.

Χαρακτηρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο αυτό απαράδεκτη, που αποτελεί παράγοντα δυσφήμισης για το Δήμο Μυστρά, για το Νομό Λακωνίας, καθώς επίσης και για την Ελλάδα γενικότερα, η Ένωση επισημάνει στο δήμαρχο Μυστρά ότι έχει γίνει αποδέκτης έντονων παραπόνων από τουριστικά γραφεία του εσωτερικού και του εξωτερικού, αλλά και από τα ίδια τα μέλη της.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η Ένωση προειδοποιεί ότι “δεδομένης της μεγάλης επισκεψιμότητας του αρχαιολογικού χώρου του Μυστρά, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός (δυστύχημα), ενώ σε κάθε περίπτωση πλήττεται ήδη η τουριστική και η εμπορική κίνηση στο Ν. Λακωνίας” και ζητά την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο συγκεκριμένο σημείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024