Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜεγάλη η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 29o συνέδριο του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Μεγάλη η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 29o συνέδριο του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.

Το Ευρώ, τα καινούργια αεροδρόμια, οι αγορές της Βρετανίας και της Ρωσίας και τα μέσα για πλήρη ανάκαμψη του Κυπριακού Τουρισμού αποτελούν τα κύρια θέματα του 29ου Ετήσιου ΞενοδοχειακούΣεμιναρίου Διεύθυνσης, […]

Το Ευρώ, τα καινούργια αεροδρόμια, οι αγορές της Βρετανίας και της Ρωσίας και τα μέσα για πλήρη ανάκαμψη του Κυπριακού Τουρισμού αποτελούν τα κύρια θέματα του 29ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού<...>Σεμιναρίου Διεύθυνσης, που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων – ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. την προσεχή Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 στη Λευκωσία με θέμα “Η πρόκληση, το όραμα και ο τρόπος για την πλήρη ανάκαμψη του κυπριακού τουρισμού”.

Την παρουσίαση των θεμάτων ανέλαβαν διακεκριμένοι Ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. ανακοίνωσε τη συμμετοχή στις εργασίες του Σεμιναρίου ως εισηγητών εκπροσώπων των κυριότερων Tour Operators του Ηνωμένου Βασιλείου, του Προέδρου του AGTA (UK) και εκπροσώπων των μεγαλύτερων Tour Operators της Ρωσικής αγοράς, καθώς επίσης και του Πρώτου Εκτελεστικού Συμβούλου της Hermes Airports Ltd. και εμπειρογνωμόνων για τα θέματα του ευρώ από τους Οίκους PriceWaterHouseCoopers και United Hospitality Solutions.

Ενόψει των ραγδαίων αλλαγών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, της φθίνουσας πορείας της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και του ολοένα πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που καλείται να αντιμετωπίσει η Κύπρος μετά και από την επικείμενη ένταξη της στην Ευρωζώνη την 1 Ιανουαρίου 2008, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Σεμινάριο του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., είχαν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις εργασίες του πέραν των 150 συνέδρων, τόσο από πλευράς ξενοδόχων – Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. – όσο και από τουριστικούς και άλλους φορείς από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Υπενθυμίζεται πως παράλληλα με το Σεμινάριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για 15η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού της Κύπρου. Μέσα στα πλαίσια του Σεμιναρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024