Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε καλύτερη (τουριστική) μοίρα οι Κυκλάδες σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα
Υπάρχει όμως πτώση εσόδων

Σε καλύτερη (τουριστική) μοίρα οι Κυκλάδες σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα

“Σε λίγα χρόνια θα έχει κατασκευαστεί μαρίνα στην Σαντορίνη, αφού ήδη διεξάγεται η σχετική μελέτη. Οι Κυκλάδες αντιμετωπίζουν φέτος λιγότερο πρόβλημα σε σχέση με άλλες περιοχές όσον αφορά στις αφίξεις ξένων τουριστών, καταγράφεται όμως ήδη μια πτώση στα έσοδα”, δήλωσε…

“Σε λίγα χρόνια θα έχει κατασκευαστεί μαρίνα στην Σαντορίνη, αφού ήδη διεξάγεται η σχετική μελέτη. Οι Κυκλάδες αντιμετωπίζουν φέτος<...> λιγότερο πρόβλημα σε σχέση με άλλες περιοχές όσον αφορά στις αφίξεις ξένων τουριστών, καταγράφεται όμως ήδη μια πτώση στα έσοδα”, δήλωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής νομού Κυκλάδων, κ. Σταμάτης Μαύρος στην εκπομπή “Business & Travel” του καναλιού sbc. Όπως τόνισε ο κ. Μαύρος, “στόχος μας είναι τα νησιά να μπορούν να ανατροφοδοτούν την ανάπτυξη και η πρωτογενής παραγωγή να στηρίξει τον τουρισμό που καλύπτει περίπου το 70% του εισοδήματος των κατοίκων του νομού”. Ο κ. Μαύρος σημείωσε ότι οι ακτοπλοϊκές γραμμές βρίσκονται σε καλό δρόμο, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν μειωθεί σε σχέση με πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, πτώση ύψους που αγγίζει και το 30% εμφανίζουν οι τιμές κατοικιών στα νότια προάστια, ενώ αντίστοιχη κάθοδο παρουσιάζουν και οι τιμές των παραθεριστικών κατοικιών στους περισσότερους προορισμούς της χώρας. Στις παραπάνω δηλώσεις προέβη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Brandon rich estate developers, κ. Βασίλης Πονηράκης. Παράλληλα, όπως τόνισε, μείωση που προσεγγίζει ακόμη και το 60% έχουν οι πωλήσεις τουριστικών κατοικιών στις Κυκλάδες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024