Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάριο για το συνεδριακό τουρισμό από το TCVB

Σεμινάριο για το συνεδριακό τουρισμό από το TCVB

Εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνει το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Convention & Visitors Bureau – TCVB) με τίτλο ‘Introduction to the European & International Conference & Incentive Market’ (Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή Αγορά των Συνεδρίων και Ταξιδιών Κινήτρων), τη Δευτέρα και…

Εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνει το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Convention & Visitors Bureau – TCVB) με τίτλο<...> ‘Introduction to the European & International Conference & Incentive Market’ (Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή Αγορά των Συνεδρίων και Ταξιδιών Κινήτρων), τη Δευτέρα και Τρίτη 24 – 25 Μαΐου 2004 στο Kempinski Hotel Nikopolis Thessaloniki.

Το σεμινάριο του TCVB το οποίο απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη του Γραφείου αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες της ελληνικής συνεδριακής αγοράς, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Μεταξύ άλλων θα παρευρίσκεται και ο Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Συνεδριακού Τουρισμού που έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στο Λονδίνο, κ. Πάνος Αργυρός. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

  • An Introduction to the Meetings Industry
  • Successfully Marketing a Destination for the M&IT Industry
  • Core Skills of the P.C.O.
  • Trade Shows – Maximizing your Presence
  • A Basic Guide to Incentive Travel

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι διεθνούς φήμης κ. κ. Paul Flackett και Patrick Delaney. Ο Paul Flackett είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ (Φραγκφούρτης) και ο Patrick Delaney Διευθύνων Σύμβουλος της Οvation Group και Πρόεδρος των Tour Operators της Ιρλανδίας. Και οι δύο εισηγητές έχουν διακριθεί σε διοικητικές θέσεις και αξιώματα των Διεθνών Ενώσεων της Παγκόσμιας Συνεδριακής Αγοράς, όπως Society of Incentive & Travel Executives – SITE, International Association of Convention & Visitors Bureau – IACVB, Meeting Professionals International – MPI, κ.α.

Το σεμινάριο του ΤCVB είναι το πρώτο μίας σειράς σεμιναρίων που θα διοργανώσει το Γραφείο με στόχο την εξειδικευμένη επιμόρφωση και δια βίου μάθηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην συνεδριακή αγορά της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024