Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Συνεννόηση, σύνθεση, συνεργασία και ανανέωση ιδεών και δυνάμεων για την παραμονή της χώρας στο ευρώ
Δήλωση του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη

ΣΕΤΕ: Συνεννόηση, σύνθεση, συνεργασία και ανανέωση ιδεών και δυνάμεων για την παραμονή της χώρας στο ευρώ

Ο τουριστικός κόσμος της χώρας απαιτεί από όλες τις εκλεγείσες πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων με σοβαρότητα, ψυχραιμία και ρεαλισμό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, με αφορμή το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η συνεννόηση, η σύνθεση, η συνεργασία και η ανανέωση ιδεών και δυνάμεων με στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι το εθνικό ζητούμενο. Βρισκόμαστε σήμερα σε μία μεταβατική περίοδο που ενέχει σοβαρούς κινδύνους. Με δεδομένη την έναρξη μίας πολύ δύσκολης, αλλά και σημαντικής για την οικονομία μας τουριστικής περιόδου, που η θετική εξέλιξη της απαιτεί ηρεμία και ομαλότητα, ο τουριστικός κόσμος της χώρας απαιτεί από όλες τις εκλεγείσες πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων με σοβαρότητα, ψυχραιμία και ρεαλισμό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024