Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές επαφές Θωμόπουλου σε Μόσχα και Βελιγράδι

Σημαντικές επαφές Θωμόπουλου σε Μόσχα και Βελιγράδι

Σημαντικές επαφές προώθησης των εκθεσιακών προϊόντων της Ηelexpo, και της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού, πραγματοποίησεο πρόεδρος της και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, στη Μόσχα και το […]

Σημαντικές επαφές προώθησης των εκθεσιακών προϊόντων της Ηelexpo, και της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού, πραγματοποίησε<...>ο πρόεδρος της και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, στη Μόσχα και το Βελιγράδι.

Ο κ. Θωμόπουλος, ως μέλος της επίσημης αποστολής του υπουργείου Εξωτερικών, με επικεφαλή τον υφυπουργό κ. Ε. Στυλιανίδη, συμμετείχε στη `5η Σύνοδο Κορυφής Σερβίας – Μαυροβουνίου`, που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκθεσιακούς, οικονομικούς και τουριστικούς παράγοντες της χώρας και να συζητήσει σημαντικές συνεργασίες.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ηelexpo, επισκέφθηκε την έκθεση Τουρισμού `MITF` της Μόσχας, ως μέλος της επίσημης αποστολής του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με επικεφαλή τον υπουργό κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο κ. Θωμόπουλος, είχε την ευκαιρία, να συζητήσει στη Ρωσική πρωτεύουσα, το αυξημένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τις εκθέσεις της Ηelexpo, καθώς και το τουριστικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, γενικότερα, με έμφαση στο θρησκευτικό τουρισμό.

Σημειώνεται ότι ο κ. Θωμόπουλος, συνοδεύοντας τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλο, συναντήθηκε με το δήμαρχο της Μόσχας και Πρωθυπουργό της χώρας κ. Λούρι Λουτζόφ Λούτσεκφ και τον υπουργό Τουρισμού κ. Αντιουφεέφ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024