Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΥΡΙΖΑ για 'Τουρισμός για Όλους': 'Αδικαιολόγητη η παράβλεψη του Υπουργείου Τουρισμού για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους'
Τουριστική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για 'Τουρισμός για Όλους': 'Αδικαιολόγητη η παράβλεψη του Υπουργείου Τουρισμού για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους'

Κοινή δήλωση της κας Κατερίνας Νοτοπούλου, τομεάρχη Τουρισμού και του Αλέξανδρου Αυλωνίτη, αναπλ. τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

“Εκτός κάθε σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού η κάλυψη των αναγκών τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών στο ‘Τουρισμός για Όλους’, ενώ έμειναν εκτός και από τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Στο πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους’ η έννοια της οικογένειας και των παιδιών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ”, λένε χαρακτηριστικά σε κοινή δήλωσή τους η κα Κατερίνα Νοτοπούλου, τομεάρχης Τουρισμού και ο κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης, αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

“150 ευρώ είναι ικανά να προσφέρουν άνετες διακοπές σε μια 5μελή οικογένεια; Η αδικαιολόγητη παράβλεψη ενός σημαντικού πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας, των τριτέκνων, δικαίως έχει προκαλέσει τη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων της χώρας μας”, σημειώνουν.

“Με το δημογραφικό πρόβλημα να γιγαντώνεται τη χώρα μας και την ακρίβεια Μητσοτάκη να τσακίζει τα νοικοκυριά πρέπει η Πολιτεία να υιοθετήσει δράσεις ανακούφισης και στοχευμένα πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση των οικογενειακών προϋπολογισμών, πολύ περισσότερο για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους με τους οποίους ενώνουμε τη φωνή μας. Πρέπει να διορθωθεί η αδικία και η αδικαιολόγητη παράβλεψη του Υπουργείου Τουρισμού έστω και τώρα, ως ελάχιστη αναγνώριση των δυσκολιών που ταλανίζουν την ελληνική οικογένεια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024