Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤέσσερα νέα κρουαζιερόπλοια στην ελληνική σημαία

Τέσσερα νέα κρουαζιερόπλοια στην ελληνική σημαία

Μετά την επιτυχημένη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής με θέμα την κρουαζιέρα και στα πλαίσια της ακολουθούμενης πολιτικής για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο Ελληνικό νηολόγιο και σε συνέχεια της συναφθείσης μεταξύ ΠΝΟ και ναυτιλιακής εταιρίας συμφωνίας για την σύνθεση των πλοίων υπεβλήθησαν…

Μετά την επιτυχημένη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής με θέμα την κρουαζιέρα<...>και στα πλαίσια της ακολουθούμενης πολιτικής για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο Ελληνικό νηολόγιο και σε συνέχεια της συναφθείσης μεταξύ ΠΝΟ και ναυτιλιακής εταιρίας συμφωνίας για την σύνθεση των πλοίων υπεβλήθησαν δικαιολογητικά εκ μέρους της:


  • Πλοιοκτήτριας εταιρίας `Ionian Cruise Lines S.A.` και διαχειρίστρια εταιρία την Core Marine Limited, για το κρουαζιερόπλοιο `The Emerald` Ν.Π.10995.
  • Πλοιοκτήτριας εταιρίας `Calypso Navigation LTD` και διαχειρίστρια εταιρία την Core Marine Limited, για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ `The Calypso`, πρώην υπό σημαία Μπαχάμες.
  • Πλοιοκτήτριας εταιρίας `Perla Navigation LTD` και διαχειρίστρια εταιρία την Core Marine Limited, για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ `Perla`, πρώην υπό σημαία Μπαχάμες.
  • Πλοιοκτήτριας εταιρίας `New Wave Navigation S.A.` και διαχειρίστρια εταιρία την Core Marine Limited, για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του κρουαζιερόπλοιου `Coral`, πρώην υπό σημαία Παναμά.


Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συνεχάρη τον εκπρόσωπο των παραπάνω εταιριών για την απόφαση τους αυτή και τους διαβεβαίωσε ότι οι Υπηρεσίες του ΥΕΝ θα είναι αρωγοί στο έργο τους.

Εκτιμάται μάλιστα ότι από την είσοδο και του τέταρτου πλοίου του πιο πάνω ομίλου στο Ελληνικό νηολόγιο θα καλυφθούν συνολικά πάνω από τετρακόσιες (400) θέσεις Ελλήνων ναυτικών (Αξιωματικών – κατωτέρου πληρώματος).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024