Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤιμητικές διακρίσεις σε αθλητές του ΣΕΓΑΣ από την Πετραλιά
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Τιμητικές διακρίσεις σε αθλητές του ΣΕΓΑΣ από την Πετραλιά

Τιμητική πλακέτα για τη συμβολή της στον αθλητισμό παρέλαβε προχτές από τον Α` αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία παρευρέθηκετο απόγευμα […]

Τιμητική πλακέτα για τη συμβολή της στον αθλητισμό παρέλαβε προχτές από τον Α` αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κ. Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία παρευρέθηκε<...>το απόγευμα σε εκδήλωση του Συλλόγου, προκειμένου να απονείμει τιμητικές διακρίσεις στους αθλητές του συλλόγου, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους μέσα στο 2006.

Η κυρία υπουργός απένειμε ένα από τα βραβεία του ΣΕΓΑΣ στον πρωταθλητή κ. Περικλή Ιακωβάκη, ενώ στο χαιρετισμό που απύηθυνε, εξήρε την σημασία του αθλητισμού στον τουρισμό, τονίζοντας πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτέλεσαν κομβικό σημείο για την Ελλάδα, καθώς επανατοποθέτησαν τη χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη, με αποτέλεσμα την αύξηση τόσο των αφίξεων, όσο και του τουριστικού συναλλάγματος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Πετραλιά:

“Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού περνά από τον αθλητικό και προπονητικό τουρισμό. Έχουμε κληρονομιά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, που πρέπει να αξιοποιήσουμε. Η Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες έβαλε τα θεμέλια. Εμείς στηρίζουμε την αναβάθμιση του μαραθωνίου. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε τη διαχρονικότητα του ελληνικού αθλητισμού.

Διανύουμε μια Προολυμπιακή χρονιά. Το Πεκίνο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα. Πρέπει να στηρίξουμε, ως πολιτεία, τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών έτσι ώστε η Ελλάδα και ο στίβος, ο βασιλιάς των σπόρ, να πρωταγωνιστήσει και στο Πεκίνο. Αυτό είναι το όραμά μας για τον ελληνικό αθλητισμό. Πίστη, συλλογικότητα και σκληρή δουλειά για να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024