Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕΟΤ: Χορηγός στα βρετανικά Aspire Awards 2023 για τον τουρισμό πολυτελείας
Βραβεία

ΕΟΤ: Χορηγός στα βρετανικά Aspire Awards 2023 για τον τουρισμό πολυτελείας

Ο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας παρουσίασε το διαφημιστικό σποτ της Ελλάδας κατά τη διάρκεια των βραβείων Aspire Awards 2023.

Με χορηγό την Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου στο Μάντσεστερ η τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων για τον τουρισμό πολυτελείας Aspire Awards 2023.

Η συμμετοχή του ΕΟΤ αποσκοπούσε στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του στη βρετανική αγορά και εντάσσεται στο διαφημιστικό πρόγραμμα που υλοποιεί με το περιοδικό Aspire, σε συνεργασία με τα Travel Weekly Group και Jacobs Media Group.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και του επίσημου δείπνου, το διαφημιστικό σποτ της Ελλάδας προβαλλόταν σε κοινό 400 εξειδικευμένων τουριστικών στελεχών, ενώ παρεχόταν και η δυνατότητα δημιουργίας βίντεο των συμμετεχόντων με το λογότυπο και οπτικοακουστικό υλικό του ΕΟΤ, μέσω της χρήσης photo booth 360°. Παράλληλα, η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Αθηνά Νέλλα, είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της βρετανικής αγοράς τουρισμού πολυτελείας.

Η συγκεκριμένη μορφή τουρισμού εμφανίζει το τελευταίο διάστημα αξιοσημείωτη άνθηση στη βρετανική αγορά. Όπως επισημαίνουν εξειδικευμένα κλαδικά μέσα της χώρας, οι ταξιδιώτες με υψηλά εισοδήματα αναζητούν όλο και περισσότερο προσωποποιημένες τουριστικές εμπειρίες (τουρισμός υγείας-ευεξίας) και είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν μεγαλύτερο αντίτιμο για αυτές. Την ίδια στιγμή, επιδιώκουν την αποκλειστικότητα και την ιδιωτικότητα, επιλέγοντας να επισκέπτονται λιγότερο μαζικούς προορισμούς και τουριστικά αξιοθέατα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024