Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίMarketing Greece: “Work From Greece” σε ελληνικούς προορισμούς
Fam Trips

Marketing Greece: “Work From Greece” σε ελληνικούς προορισμούς

Η πρωτοβουλία της Marketing Greece, workfromgreece.gr, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων και workshops σε πόλεις όπως Αθήνα, Πάρος, Εύβοια, Χανιά, Καλαμάτα και Σύρος για την προσέλκυση digital nomads και την ενδυνάμωση των τοπικών τουριστικών κοινοτήτων στο φαινόμενο των ψηφιακών νομάδων.

Με στόχο την προσέλκυση ενδιαφέροντος των digital nomads και remote workers για τους ελληνικούς προορισμούς αλλά και τη συζήτηση με τις τοπικές κοινότητες τουρισμού για το φαινόμενο των ψηφιακών νομάδων, το workfromgreece.gr, η πρωτοβουλία της Marketing Greece, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα μια σειρά activations και workshops σε Αθήνα, Πάρο, Εύβοια, Χανιά, Καλαμάτα και Σύρο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των Digital Nomad Stays οι Nomads Two Go μυήθηκαν στην καθημερινότητα της Αθήνας, της Εύβοιας, αλλά και της Πάρου, η Julia’s Days Off έζησε την φθινοπωρινή πλευρά των Χανίων, οι Red White Adventures ανακάλυψαν την εμπειρία του να ζεις και να εργάζεσαι στη Μεσσηνία και ειδικότερα στην Καλαμάτα και η οικογένεια των Our Travelness, απόλαυσε την καθημερινή ζωή της Σύρου.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μια σειρά από workshops σε Χανιά, Καλαμάτα και Σύρο, με προσκεκλημένους τους ψηφιακούς νομάδες των Digital Nomad Stays και μέλη της τοπικής τουριστικής κοινότητας, όπου αναλύθηκαν οι ευκαιρίες και προκλήσεις που προκύπτουν καθώς και η δυναμική του εν λόγω κοινού.

«Το φαινόμενο των ψηφιακών νομάδων εξακολουθεί να διατηρεί την ελκυστικότητά του αλλά και τη δυναμική του, προσφέροντας στους προορισμούς τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα μοντέλο τουρισμού που ενισχύει την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης. Το Work From Greece συνεχίζει να επενδύει στους ψηφιακούς νομάδες και remote workers έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη χορηγών και την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς και το πλήθος συνεργατών που στηρίζουν τις δράσεις μας στους προορισμούς», δήλωσε σχετικά ο Νίκος Διαμαντόπουλος, γενικός διευθυντής της Marketing Greece.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024