Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροσθέτει προορισμούς η Jet2holidays λόγω της μεγάλης ζήτησης
Tour Operators

Προσθέτει προορισμούς η Jet2holidays λόγω της μεγάλης ζήτησης

Η Jet2holidays προσθέτει τέσσερις νέους προορισμούς στην Ελλάδα και την Πορτογαλία για το καλοκαίρι 2024 και 2025, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση. Πρόκειται για τη Σύμη, την Ακτή της Αθήνας, το Πόρτο και την Πούλα.

Η Jet2holidays ανακοίνωσε ότι προσθέτει τέσσερις νέους προορισμούς για πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα τη Σύμη και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά και το Πόρτο και την Πούλα.

Η προσθήκη των τεσσάρων νέων προορισμών έρχεται ως απάντηση στη συνεχιζόμενη ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τονίζει ανακοίνωση της εταιρίας και αφορά διακοπές για το καλοκαίρι του 2024 αλλά και του 2025.

Η Jet2holidays πρόσθεσε τη Σύμη και την Αθηναϊκή Ριβιέρα στο πρόγραμμα Summer 24, ως άμεση απάντηση στην τεράστια ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κάνουν κράτηση για διακοπές στην Ελλάδα. Η προσθήκη αυτή δίνει πρόσβαση σε οκτώ θέρετρα σε όλη αυτήν την περιοχή – Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Σούνιο, Βραυρώνα, Μάτι και Μαραθώνα.

Η σύνδεση γίνεται από τρία αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ και Λονδίνο Στάνστεντ), με πτήσεις προς Αθήνα με το Jet2.com μεταξύ 2 Μαΐου και 31 Οκτωβρίου. Η Jet2 θα εξυπηρετεί τη Σύμη στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και από τις 11 βάσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Ρόδου, όπου οι επισκέπτες θα περάσουν την πρώτη νύχτα των διακοπών τους προτού πάρουν ένα πλοίο περίπου 90 λεπτών για τη Σύμη την επόμενη μέρα.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: “Η ανακοίνωση τεσσάρων νέων προορισμών αντιπροσωπεύει μια σημαντική επέκταση του χαρτοφυλακίου μας και έρχεται σε άμεση απάντηση στη ζήτηση που βλέπουμε από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Ως κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, η προσθήκη των απίστευτων ακτών της Αθήνας και της Σύμης αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή μας σε αυτή την υπέροχη χώρα και γνωρίζουμε πόσο δημοφιλείς θα είναι και οι δύο προορισμοί. Επιπλέον, είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που εισάγουμε για πρώτη φορά διακοπές στην πόλη της υπέροχης πόλης του Πόρτο, καθώς και προσθέτουμε τη φανταστική Πούλα στο πρόγραμμα Summer 25”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024