Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠΑΣΕΝΤ: Τα εργατικά ατυχήματα δεν έχουν τέλος
Εργασιακά

ΠΑΣΕΝΤ: Τα εργατικά ατυχήματα δεν έχουν τέλος

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών εργαζομένων από εργατικά ατυχήματα στη χώρα μας και χθες ένας ακόμη εργαζόμενος έχασε τη ζωή του και δύο άλλοι τραυματίστηκαν, γράφει η ανακοίνωση του ΠΑΣΕΝΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία θίγει για ακόμα μια φορά το ζήτημα των εργατικών ατυχημάτων.

«Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών εργαζομένων από εργατικά ατυχήματα στη χώρα μας και χθες ένας ακόμη εργαζόμενος έχασε τη ζωή του και δύο άλλοι τραυματίστηκαν.

Τραγική εξελίσσεται η κατάσταση με τα εργατικά ατυχήματα στη χώρα μας, ως αποτέλεσμα των λειψών ή ανύπαρκτων μέτρων προστασίας στους χώρους εργασίας.

Οι ευθύνες της πολιτείας είναι τεράστιες, αφού αντί να αυξάνονται τα μέτρα προστασίας και οι έλεγχοι στους χώρους εργασίας μειώνονται με την εργοδοσία να αδιαφορεί για την ασφάλεια και τις ζωές των εργατών, βάζοντας τα κέρδη τους πάνω από τις ζωές των ανθρώπων.

Οι εργαζόμενοι χρόνια διαμαρτύρονται για τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και διεκδικούν μέτρα ασφάλειας και προστασίας, ελέγχους και αυστηροποίηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Εδώ και τώρα να παρθούν αυστηρά μέτρα προστασίας και ελέγχων στους χώρους εργασίας.

Αυστηρές τιμωρίες στους υπεύθυνους. Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023