Τελευταία νέα
ΑρχικήΟ Στέλιος Χατζηιωάννου δημιουργεί νέα αεροπορική εταιρεία, την FastJet
Το site fastjet.com υπάρχει ήδη αλλά αναφέρει μόνο "By Stelios. Coming soon"

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου δημιουργεί νέα αεροπορική εταιρεία, την FastJet

Η easyJet δηλώνει σαε ανακοίνωσή της ότι οποιαδήποτε νέα αεροπορική εταιρεία που ελέγχεται από τον Στέλιο Χατζηιωάννου θα παραβίαζε τα δικαιώματά της.

Σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα της, η easyJet αναφέρει ότι οποιαδήποτε νέα αεροπορική εταιρεία που ελέγχεται από τον Στέλιο Χατζηιωάννου θα παραβίαζε τα δικαιώματά της και υπόσχεται να προστατεύσει τους μετόχους της.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η easyJet Plc ανακοινώνει ότι έχει λάβει ειδοποίηση από τον Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ότι προτίθεται να δημιουργήσει μια αεροπορική εταιρεία με την επωνυμία FastJet και ότι μια ιστοσελίδα, η fastjet.com, έχει ήδη καθιερωθεί. Η easyJet κατέχει μια σειρά από δικαιώματα που απορρέουν από τις συμφωνίες της με τον Sir Stelios και την easyGroup IP Licensing Ltd (θυγατρική της easyGroup Holdings Limited), όπως περιγράφεται στην εγκύκλιο προς τους μετόχους της, της 16ης Νοεμβρίου 2010.

Στο βαθμό που κάθε δραστηριότητα της FastJet, του Sir Stelios ή τυχόν εταιρείας που ελέγχεται από τον ίδιο παραβιάζει ή θα παραβίαζε τα δικαιώματα αυτά, η easyJet θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων της και των συμφερόντων των μετόχων της.

Ο Sir Stelios ισχυρίζεται επίσης ότι η easyJet έχει παραβιάσει τους όρους της δεσμευτικής επιστολής μεταξύ του ιδίου και της easyJet της 10ης Οκτωβρίου 2010 και ότι η επιστολή αυτή δεν είναι πλέον σε ισχύ, ισχυρισμοί που easyJet κατηγορηματικά απορρίπτει.

Η easyJet συνεχίζει να επιδιώκει εποικοδομητικό διάλογο με την easyGroup και τον Sir Stelios”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024