Τελευταία νέα
ΑρχικήΠολιτιστικά γεγονότα στο Salzburg τον Οκτώβριο

Πολιτιστικά γεγονότα στο Salzburg τον Οκτώβριο

Ο μήνας Οκτώβριος είναι γεμάτος πολιτιστικά γεγονότα για το Salzburg, ξεκινώντας με τις «Culture Days» με όπερα, μπαλέτο, και κονσέρτα για ερωτευμένους. Στις 14 και 15 Οκτωβρίου η Moscow Symphony […]

Ο μήνας Οκτώβριος είναι γεμάτος πολιτιστικά γεγονότα για το Salzburg, ξεκινώντας με τις «Culture Days» με όπερα, μπαλέτο, και κονσέρτα για ερωτευμένους. Στις 14 και 15 Οκτωβρίου η Moscow Symphony Orchestra θα δώσει παραστάσεις παίζοντας Tchaikovsky, Wagner, και Rimski-Korsakov. Επίσης, παραστάσεις θα δώσει η Salzburg’s Chamber Philharmonic με έργα του Mozart, και του Dvorak.

Από τις 16 έως 30 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Rigoletto υπό την διεύθυνση του Hubert Soudant από την Salzburg Mozarteum Orchestra. Η παραγωγή και η σκηνική παρουσίαση είναι των Renzo Giacchieri και Paolo Tommasi.

Τέλος, στις 26 Οκτωβρίου θα δοθεί παράσταση του έργου «Missa in Labore Requies» από τον συνθέτη Georg Muffat που κατάγεται από το Salzburg στο Salzburg Cathedral Choir σε συνεργασία με την Salzburg Cathedral Music Orchestra. Στις 29 και 30 Οκτωβρίου οι λάτρεις του μπαλέτου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν παραστάσεις των Boris Eifman’s St. Petersburg Ballet Theater στο «Catherine the Great» σε μουσική του Ludwig van Beethoven.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024