Τελευταία νέα
ΑρχικήΣε κατάσταση πτώχευσης Ιταλός tour operator

Σε κατάσταση πτώχευσης Ιταλός tour operator

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών εφιστά την προσοχή ιδιαίτερα στους ξενοδόχους της Αθήνας, Ζακύνθου και Κρήτης για την επικείμενη πτώχευση του ιταλού tour operator Clipper International. Ο Clipper εδρεύει στην ιταλική […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών εφιστά την προσοχή ιδιαίτερα στους ξενοδόχους της Αθήνας, Ζακύνθου και Κρήτης για την επικείμενη πτώχευση του ιταλού tour operator Clipper International.
Ο Clipper εδρεύει στην ιταλική πόλη Mestre έξω από την Βενετία και -σύμφωνα με πληροφορίες από την ΔΙΤΕΞ Μιλάνου- βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που συνεπάγονται αδυναμία εξόφλησης των οικονομικών του υποχρεώσεων.
Μέχρι το 1998 ο Clipper International έκδιδε ειδικό κατάλογο αφιερωμένο στην Αθήνα, Ζάκυνθο και Κρήτη γεγονός που, σύμφωνα με την ΕΞΑ, πρέπει να κάνει τους ξενοδόχους των περιοχών αυτών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μελλοντικές συναλλαγές τους με τον συγκεκριμένο οργανισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024