Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία Medotels με τα Safir Hotels & Resorts

Συνεργασία Medotels με τα Safir Hotels & Resorts

Συνεχίζει την επέκταση της στη διεθνή τουριστική αγορά η Medotels International υπογράφοντας συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα ξενοδοχειακού Management, Safir Hotels & Resorts. Από τις 14 Ιουλίου, που υπογράφηκαν και […]

Συνεχίζει την επέκταση της στη διεθνή τουριστική αγορά η Medotels International υπογράφοντας συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα ξενοδοχειακού Management, Safir Hotels & Resorts.
Από τις 14 Ιουλίου, που υπογράφηκαν και τα σχετικά συμβόλαια, τα Safir Hotels & Resorts συμπεριλαμβάνονται στα ξενοδοχεία μέλη τις Medotels και θα προωθούνται στο εξής από την Medotels σε όλες τις διεθνείς και τοπικές τουριστικές εκθέσεις που παίρνει μέρος, όπως επίσης και από τα συστήματα κρατήσεων της Medotels, τα GDS και Internet μέσω της Hotelworld International.
Βάση των καινούργιων υπηρεσιών που ξεκίνησε να προσφέρει η Medotels, tα Safir Hotels θα προωθούνται επίσης και από το δίκτυο της Carlson Wagonlit όπως και της American Express.
Η Safir International Management έχει ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Ευρώπη και σύντομα θα επεκταθεί και σε καινούργιες αγορές. To σημαντικό και για τις δύο εταιρίες είναι ότι κάθε νέο ξενοδοχείο της Safir International θα συμπεριλαμβάνεται στη Medotels.
Τα Safir Hotels που συμπεριληφθήκανε στη Medotels είναι τα ακόλουθα:
* Safir International hotel Kuwait
* Safir Airport hotel Kuwait
* Safir Bastaki suites hotel Kuwait
* Safir hotel Homs, Syria
* Safir hotel Maaloula, Syria
* Safir hotel Cairo, Egypt
* Safir suites hotel Zamalek, Egypt
* Safir hotel Hurghada Egypt
* The Albany hotel, U.K.
* The Kensington Edwardian hotel,U.K
Επίσης το ξενοδοχείο "Βράχος" στη Φολέγανδρο και το ξενοδοχείο "Μέντωρ" στην Ιθάκη είναι τα νέα ξενοδοχεία μέλη της Medotels στην Ελλάδα, και το "Dar Zamaria hotel" στο Aleppo της Συρίας .

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024