Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία της Singapore Airlines με τον Οργανισμό Τουρισμού των Φιλιππίνων

Συνεργασία της Singapore Airlines με τον Οργανισμό Τουρισμού των Φιλιππίνων

Υπογράφηκε χθες συμφωνία μεταξύ του Οργανισμού Τουρισμού των Φιλιππίνων και της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines σχετικά με την προώθηση των Φιλιππίνων ως τουριστικού προορισμού. Ο στόχος της συμφωνίας είναι η […]

Υπογράφηκε χθες συμφωνία μεταξύ του Οργανισμού Τουρισμού των Φιλιππίνων και της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines σχετικά με την προώθηση των Φιλιππίνων ως τουριστικού προορισμού.

Ο στόχος της συμφωνίας είναι η δημιουργία ενός προγράμματος marketing και προώθησης των Φιλιππίνων με σκοπό την προσέλκυση περισσοτέρων διεθνών τουριστών στη χώρα.

Η συμφωνία υπογράφθηκε από την γραμματέα Τουρισμού των Φιλιππίνων κ. Gemma Cruz-Araneta και από τον αντιπρόεδρο της Singapore Airlines κ. Michael J. N. Tan και εναρμονίζεται με το Σχέδιο Δράσης των κυβερνήσεων των Φιλιππίνων και της Σιγκαπούρης που έχει υπογραφεί τον Δεκέμβριο του 1998.

Το Σχέδιο Δράσης προέβλεπε τη συνεργασία στο marketing των δύο χωρών και τη σταδιακή απελευθέρωση των εναέριων υπηρεσιών μεταξύ Φιλιππίνων και Σιγκαπούρης.

Η Singapore Airlines έχει δεσμεύσει 1 εκατ. δολάρια για την προώθηση των Φιλιππίνων ως διεθνή τουριστικό προορισμό, τους επόμενους 15 μήνες και θα συνεργασθεί στενά με τον οργανισμό τουρισμού των Φιλιππίνων για την προώθηση της χώρας σε επιλεγμένες διεθνείς τουριστικές αγορές, οι κυριότερες των οποίων είναι η Ευρώπη, η Αυστραλία, και η Σιγκαπούρη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024