Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο της Ελλάδας για το 2016 το Athenaeum InterContinental Athens στα World Travel Awards
Ξενοδοχεία

Κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο της Ελλάδας για το 2016 το Athenaeum InterContinental Athens στα World Travel Awards

Η επιβράβευση του Athenaeum InterContinental ως το κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο στη χώρα, έρχεται ως επακόλουθο μίας ομαδικής, συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων του ξενοδοχείου, να παρέχουν τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες σε ένα χώρο άρτιας υποδομής και υψηλής αισθητικής.

Το Athenaeum InterContinental Athens απέσπασε για ακόμη μία χρονιά, τον τίτλο του κορυφαίου συνεδριακού ξενοδοχείου στην Ελλάδα, με την κατάκτηση του τίτλου: Greece’s Leading Conference Hotel for 2016, κατά την τελετή απονομής των τουριστικών βραβείων World Travel Awards.
 
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία της Ιταλίας, βραβεύθηκαν οι σημαντικότερες στον τομέα τους τουριστικές επιχειρήσεις, από όλη την Ευρώπη. 

 

 
Τα World Travel Awards, που καθιερώθηκαν το 1993 θεωρούνται τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. Ένας θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της παροχής τουριστικών υπηρεσιών.
 
Η επιβράβευση του Athenaeum InterContinental ως το κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο στη χώρα, έρχεται ως επακόλουθο μίας ομαδικής, συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων του ξενοδοχείου, να παρέχουν τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες σε ένα χώρο άρτιας υποδομής και υψηλής αισθητικής. Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε σχετικά “Στόχος μας, ήταν και παραμένει, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ό,τι καλύτερο, απαντώντας στις ανάγκες και επιθυμίες τους“.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024