Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Dnata Airport Operations πιστοποιείται κατά το πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001

Η Dnata Airport Operations πιστοποιείται κατά το πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001

H Dnata Airport Operations, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Emirates, πιστοποιήθηκε με το σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος κατά το πρότυπο ΕΝ-ISO 14001 που εφαρμόζει σε όλες τις υπηρεσίες της, στο Διεθνές Αεροδρόμιο […]

H Dnata Airport Operations, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Emirates, πιστοποιήθηκε με<...> το σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος κατά το πρότυπο ΕΝ-ISO 14001 που εφαρμόζει σε όλες τις υπηρεσίες της, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Η Dnata Airport Operations είναι μια από τις λίγες εταιρίες διαχείρισης υπηρεσιών εδάφους στον κόσμο με διεθνή αναγνώριση για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει ο επίπεδο των υπηρεσιών.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πιστοποίηση αυτή συμπίπτει με την ανανέωση της πιστοποίησης, κατά το πρότυπο ISO 9001, που είχε λάβει η εταιρία το 2001. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι διαδικασίες ελέγχου προς την εταιρία Dnata Airport Operations, από κλιμάκιο της BVQI, διήρκησαν τρεις ημέρες, ενώ όλες οι ενέργειες πραγματοποιήθηκαν στο Ντουμπάι.

Ο κύριος Tom Lewis, Πρόεδρος της Dnata Airport Operations, σε σχετική δήλωσή του ανέφερε ότι: “Η διαχείριση υπηρεσιών εδάφους είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη επιχείρηση. Υπολογίζεται ότι, περίπου, 5000 εξειδικευμένα στελέχη εξυπηρετούν περισσότερους από 19 εκατ. επιβάτες, ελέγχουν την κίνηση 180.000 αεροσκαφών και διαχειρίζονται περισσότερα από 50 εκατ. τεμάχια αποσκευών και 1 εκατ. τόνους cargo ετησίως. Στο πλαίσιο αυτό, η πιστοποίηση που λάβαμε αποτελεί σημαντική αναγνώριση για εμάς, αλλά και πρόκληση ώστε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε σε περισσότερους από 110 πελάτες – αεροπορικές εταιρείες. Η διεθνής αυτή πιστοποίηση, ενισχύει τη υπόσχεσή μας για την παροχή ποιοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον υπηρεσιών και προϊόντων”.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 14001, η Dnata Airport Operations έχει λάβει και άλλα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας του κλάδου, μεταξύ των οποίων AHS 1000 και ΙΑΤΑ ΑΗΜ 804. Επιπλέον, έχει βραβευθεί πολλές φορές για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών εδάφους. Τέλος, η Dnata συμμετέχει στο Dubai Quality Group, είναι μέλος του Emirates Environmental Group και μέλος του International Aviation Handlers Association.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024