Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεργασία Swissport Hellas με την Tap Portugal
Η Tap Portugal θα εκτελεί 5 εβδομαδιαίες πτήσεις από Λισαβόνα προς Αθήνα

Συνεργασία Swissport Hellas με την Tap Portugal

Η Swissport Hellas, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας Tap Portugal από την Κυριακή 5 Ιουνίου από Λισαβόνα προς Αθήνα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη μεγαλύτερη αεροπορική […]

Η Swissport Hellas, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας Tap Portugal από την Κυριακή 5 Ιουνίου από Λισαβόνα προς Αθήνα, ανακοινώνει<...> τη συνεργασία της με τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Πορτογαλίας, για την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών και εμπορευμάτων, στη χώρα μας.

Η Tap Portugal θα εκτελεί 5 εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα-Τρίτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) από τη Λισαβόνα προς την Αθήνα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 320.

Η αεροπορική εταιρεία που μετράει ήδη 66 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αερογραμμές της Γηραιάς Ηπείρου με το μεγαλύτερο δίκτυο προς την Λατινική Αμερική. Διαθέτει στόλο 55 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων τύπου Airbus 340 και εξυπηρετεί 77 προορισμούς σε 34 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία το δίκτυο της ενισχύεται με νέους προορισμούς μέσα στο 2011 με απευθείας πτήσεις από Λισαβόνα προς Μπορντό, Ντουμπρόβνικ, Ντίσελντορφ, Μάντσεστερ, Μαϊάμι, Πόρτο Αλέγκρε, Σάο Βισέντε, Βιέννη και αλλού.

Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία ο κ. Ιωάννης Ζέρμας, εμπορικός διευθυντής της Swissport Hellas, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νέα συνεργασία της Swissport Hellas με την αεροπορική εταιρεία Tap Portugal, καθώς αντιπροσωπεύει την συνεχόμενη αναπτυξιακή πορεία δέκα ετών της Swissport στην Ελλάδα. Ήδη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011, ο αριθμός πτήσεων που εξυπηρέτησε η εταιρεία μας στα 22 Ελληνικά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται, έχει σημειώσει αύξηση κατά 14%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι και προσδοκούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας εντός των επόμενων μηνών, αναμένοντας την εξυπηρέτηση περισσότερων των 110Ά000 κινήσεων αεροσκαφών αλλά και των 14 εκατ. επιβατών, συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη και ελκυστικότερο τουριστικό προιόν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024