Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚαι η ελβετική Baboo στο πελατολόγιο της Swissport Hellas
H Baboo συνδέει την Αθήνα με τη Γενεύη και τη Νίκαια από 26/10/2008

Και η ελβετική Baboo στο πελατολόγιο της Swissport Hellas

Μια ακόμα σημαντική συμφωνία με την ελβετική αεροπορική εταιρεία Baboo, η οποία συνδέει την Αθήνα με τη Γενεύη και τη Νίκαια από τις 26 Οκτωβρίου 2008, υπέγραψε η Swissport Hellas, […]

Μια ακόμα σημαντική συμφωνία με την ελβετική αεροπορική εταιρεία Baboo, η οποία συνδέει την Αθήνα με<...> τη Γενεύη και τη Νίκαια από τις 26 Οκτωβρίου 2008, υπέγραψε η Swissport Hellas, ο μεγαλύτερος ιδωτικός φορέας επίγειας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Baboo αποτελεί τον 14ο νέο πελάτη της Swissport για την τρέχουσα χρονιά μετά τις Arkefly, Albanian Airlines First Choice, Germanwings, Jetairfly, Jet2.com, Monarch Airlines, My Travel, Thomsonfly, TUIfly Nordic, Windrose, Volareweb και Yamal Airlines.

H νέα συμφωνία συνεργασίας, με την Baboo προβλέπει την παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης προς τους επιβάτες και τα αεροσκάφη της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. H Νίκαια αποτελεί νέο προορισμό από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η ελβετική εταιρεία θα εκτελεί απευθείας πτήσεις προς τη γαλλική πόλη κάθε Σάββατο, ενώ θα την εξυπηρετεί και με ενδιάμεση στάση στη Γενεύη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Επίσης, θα συνδέει την Αθήνα με τη Γενεύη με απευθείας πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή και μία πτήση με ενδιάμεση στάση στη Νίκαια κάθε Σάββατο.

O κ. Γιάννης Ζέρμας, εμπορικός διευθυντής της Swissport Hellas, αναφερόμενος στη νέα συνεργασία σημείωσε: “Υποδεχόμαστε το νέο μας συνεργάτη, την ελβετική εταιρεία Baboo, στο πελατολόγιο της εταιρείας μας, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Η εμπιστοσύνη που μας επέδειξε, επιλεγοντάς μας ως συνεργάτες της στην ελληνική αγορά επίγειας εξυπηρέτησης θα αποδώσει καρπούς και για τις δύο εταιρείες, αλλά κυρίως για το επιβατικό της κοινό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024