Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑντίθετη η ΕΧΠΑ στην συμμετοχή της Aegean Airlines στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης των Ο.Α.

Αντίθετη η ΕΧΠΑ στην συμμετοχή της Aegean Airlines στις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης των Ο.Α.

Την αντίθεση της στην συμμετοχή της Αεροπορίας Αιγαίου – Aegean Airlines στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέφρασε χτες και επίσημα η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας – ΕΧΠΑ, η οποία […]

Την αντίθεση της στην συμμετοχή της Αεροπορίας Αιγαίου – Aegean Airlines στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης των<...> Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέφρασε χτες και επίσημα η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας – ΕΧΠΑ, η οποία προσέφυγε για αυτό το ζήτημα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Μάλιστα, στην προσφυγή της η ΕΧΠΑ επισημαίνει ότι “ενδεχόμενη επιλογή της Aegean Airlines θα οδηγήσει σε συγκέντρωση επιχειρήσεων, που κατέχουν το σύνολο σχεδόν της αεροπορικής αγοράς και στην συνακόλουθη δημιουργία μονοπωλιακής καταστάσεως στην παροχή αεροπορικών υπηρεσιών, η οποία θα αποβεί σε βάρος του καταναλωτικού κοινού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024