Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕυχές για επιτυχία προς τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Ευχές για επιτυχία προς τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Την ελπίδα ότι η νέα εταιρία που προήλθε από τα σπλάχνα της Ολυμπιακής, θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες αερομεταφορών της χώρας, αλλά και την αναπτυξιακή της πορεία

Την ελπίδα ότι η νέα εταιρία που προήλθε από τα σπλάχνα της Ολυμπιακής, θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες αερομεταφορών της χώρας, αλλά και<...> την αναπτυξιακή της πορεία, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, εκφράζει ο υπουργός μεταφορών και επικοινωνιών Χρίστος Βερελής, με αφορμή τη λειτουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, που ξεκίνησε τη ζωή της περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σε δήλωσή του ο κ. Βερελής τονίζει ότι “Μετά από 46 χρόνια τελείωσε το πτητικό έργο της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ξεκίνησε η ζωή των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Η νέα εταιρεία, η οποία γεννήθηκε μέσα από την Ολυμπιακή Αεροπορία, είναι ένα μοναδικό παράδειγμα, διότι η αλλαγή έγινε εν λειτουργία και, προκειμένου να γίνει αυτή η αλλαγή, καταβλήθηκε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων, με συμφωνίες με διεθνείς οργανισμούς, με ασφαλιστικές εταιρείες, με εταιρίες που έχουν συμβόλαια αεροσκαφών, με την IATA και με πάρα πολλά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Όλα λειτούργησαν πολύ καλά και με συντονισμό και κατέστη δυνατό μέσα σε περίπου μία ώρα να γίνει η αλλαγή από την παλαιά στη νέα εταιρεία”.

Ο κ. Βερελής δηλώνει επίσης αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα, το υπουργείο Μεταφορών θα πάψει να είναι το Υπουργείο της Ολυμπιακής και θα είναι πλέον το Υπουργείο των αερομεταφορών. Εκφράζει επίσης την ελπίδα οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι τράπεζες, με τη συνδρομή που υπάρχει από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, θα αναδείξουν πολύ σύντομα και ανάδοχο επενδυτή, ο οποίος θα προχωρήσει, διοικώντας τη νέα εταιρία, στην ιδιωτικοποίησή της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024