Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ TUIfly διακινεί πάνω από 500.000 επιβάτες κάθε χρόνο στην Ελλάδα
Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων µε την Air Berlin

Η TUIfly διακινεί πάνω από 500.000 επιβάτες κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Τα αεροσκάφη της TUIfly, με χαρακτηριστικό σύμβολο το χαμόγελο, θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά αεροδρόμια με δεκάδες πτήσεις καθημερινά, μιας και οι επιβάτες που θα διακινηθούν από […]

Τα αεροσκάφη της TUIfly, με χαρακτηριστικό σύμβολο το χαμόγελο, θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά<...> αεροδρόμια με δεκάδες πτήσεις καθημερινά, μιας και οι επιβάτες που θα διακινηθούν από και προς την Ελλάδα αναμένεται να υπερβούν τους 500.000. H TUIfly, προσφέρει στο επιβατικό κοινό non-stop, αξιόπιστες πτήσεις και διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα πτήσεων από την Ελλάδα προς τη Γερμανία. Συνδέει τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου, Κω, Κέρκυρας και Αράξου με Μόναχο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Aµ?ούργο, Aννό?ερο, Nυρεμβέργη, Μέµµινγκεν, Βερολίνο, Τσβαϊμπρύκεν, Βρέμη, Καρλσρούη, Κολωνία, Ληψεία, Μύνστερ, και Βασιλεία Μυλούζη. Επιπλέον, δραστηριοποιείται και σε πολλούς άλλους προορισμούς εντός και εκτός Ευρώπης.

H TUIfly, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Γερμανίας, εξασφαλίζει νέες, αναβαθμισμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως το web check-in και το πρόγραμμα συγκέντρωσης μιλίων “blue miles”. Με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των πτήσεων, είναι μια νέα επιλογή για τους επαγγελματίες, αλλά και τους ταξιδιώτες αναψυχής από και προς τη Γερμανία.

Επί του παρόντος, η TUIfly ?ρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων µε την Air Berlin, η οποία επίσης κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των αερομεταφορών της Γερµανίας, µε σκοπό τη διευρυμένη συνεργασία των δυο εταιρειών. Το γεγονός αυτό, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητα τους στους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η TUIfly ανήκει στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Ευρώπης, την TUI Travel PLC και ο στόλος της αποτελείται από 45 μοντέρνα αεροσκάφη Boeing 737.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024