Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH TUIfly συνδέει 6 ελληνικά αεροδρόμια με 15 γερμανικούς προορισμούς
Νέα υψηλά standards υπηρεσιών και ασφάλειας από την TUIfly

H TUIfly συνδέει 6 ελληνικά αεροδρόμια με 15 γερμανικούς προορισμούς

Η TUIfly, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Γερμανίας, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεών της για την καλοκαιρινή σαιζόν 2009. Η TUIfly θα συνδέει με συχνές και προγραμματισμένες πτήσεις, […]

Η TUIfly, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Γερμανίας, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεών της για την<...> καλοκαιρινή σαιζόν 2009. Η TUIfly θα συνδέει με συχνές και προγραμματισμένες πτήσεις, 6 ελληνικά αεροδρόμια µε 15 προορισμούς στη Γερμανία. Με αναβαθμισμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες και με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των πτήσεων, η TUIfly είναι μια νέα επιλογή για τους επαγγελματίες, αλλά και τους ταξιδιώτες αναψυχής προς τη Γερμανία.

Η TUIfly ανήκει στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Ευρώπης την TUI Travel PLC και δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2007 από τη συγχώνευση των δυο αεροπορικών εταιριών Hapag-Lloyd και Hapag-Lloyd express. Ο στόλος της αποτελείται από 45 μοντέρνα αεροσκάφη του τύπου Boeing 737 και ο μέσος όρος ηλικίας των αεροσκαφών είναι τα 6 χρόνια. Η TUIfly, η αεροπορική εταιρεία µε το χαμόγελο, προσφέρει στο επιβατικό κοινό non-stop, αξιόπιστες και ακριβείς πτήσεις από την Ελλάδα προς τη Γερμανία. Συνδέει τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Ρόδου, Κω, Κέρκυρας και Αράξου (Πάτρας) με το Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Κολωνία, Φρανκφούρτη, Νυρεμβέργη, Καρσλρούη, Λειψία, Βερολίνο, Αμβούργο, Ανόβερο, Μύνστερ-Όσναμπρυκ, Τσβαϊμπρύκεν, Πάτερμπορν και Μέμμινγκεν. Σε όλες τις πτήσεις προσφέρονται δωρεάν µη αλκοολούχα ποτά και ανάλογα µε την ώρα της πτήσης, σερβίρεται πρωινό ή γεύμα. Η TUIfly προσφέρει ένα άνετο ταξίδι, στο οποίο περιλαµ?άνεται και ένα διασκεδαστικό τηλεοπτικό πρόγραµµα για μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης, η TUIfly προσφέρει έκπτωση 50% στα παιδικά εισιτήρια (έως 7 ετών).

Η TUIfly προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς έναν ειδικό ευέλικτο ναύλο µε ιδιαίτερα πλεονεκτικούς όρους που δίνει στον επαγγελματία μεγάλη ευελιξία στις κρατήσεις του, όπως π.χ. web check-in για πτήσεις από Θεσσαλονίκη, δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησης χωρίς ακυρωτικά έξοδα κ.α.

Για επιβάτες που πραγματοποιούν συχνά πτήσεις με την TUIfly, προσφέρεται το νέο πρόγραµµα συγκέντρωσης µιλίων µε την επωνυµία “blue miles”. Συµµετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα, οι επιβάτες μπορούν να μαζέψουν µίλια τα οποία στη συνέχεια τα εξαργυρώνουν με δωρεάν πτήσεις της TUIfly.

Ιδιαίτερη σημασία για την ΤUIfly έχει η συνεργασία με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Για το λόγο αυτό, η ΤUIfly έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες την www.tuifly.com/agent. Στη σελίδα αυτή μπορούν να εγγράφονται όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και να απολαμβάνουν ταχύτητα, ευελιξία και προνόμια στη συνεργασία τους με την εταιρία καθώς και ειδική προνομιακή μεταχείρηση στην έκδοση εισιτηρίων τραίνων για τους γερμανικούς σιδηροδρόμους.

Αξιοσημείωτη είναι και η ευαισθητοποίηση της TUIfly σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς συνεργάζεται στενά με την πιστοποιημένη οργάνωση αντιστάθμισης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα myclimate.de.

Με στόλο 45 αεροσκαφών και διακίνηση 12,5 εκατ. επιβατών το 2007, η TUIfly είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας. Έδρα της εταιρίας είναι το Ανόβερο.
Οι 600 πιλότοι και οι πάνω απo 1.000 αεροσυνοδοί και φροντιστές, είναι εκπαιδευμένοι βάση των πιο υψηλών διεθνών προδιαγραφών. Αυτό που κάνει το προσωπικό της εταιρείας να ξεχωρίζει, είναι το χαμόγελο και η φιλικότητα. Αυτή η φιλοσοφία είναι το επίκεντρο της τελευταίας μεγάλης διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας στη Γερμανία και ένα από τα σλόγκαν ήταν “μιλάμε γερμανικά, αγγλικά και φιλικά”.

Τα αεροσκάφη της TUIfly είναι Boeing 737-800/ 189 θέσεων, 737-700/ 148 θέσεων και 737-500/ 128 θέσεων. Η μέση απόσταση των καθισμάτων στα αεροσκάφη είναι 74cm. Όλες οι πτήσεις της TUIfly είναι μη καπνιζόντων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024