Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Virgin Atlantic Airways αλλάζει τα δεδομένα στον αέρα με το Sonic Cruiser της Boeing

Η Virgin Atlantic Airways αλλάζει τα δεδομένα στον αέρα με το Sonic Cruiser της Boeing

Η Virgin Atlantic Airways ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Boeing για να γίνει μια από τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες που θα προσθέσει στο στόλο της το νέο αεροσκάφος […]

Η Virgin<.> Atlantic Airways ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Boeing για<...> να γίνει μια από τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες που θα προσθέσει στο στόλο της το νέο αεροσκάφος 'Sonic Cruiser'. To συγκεκριμένο αεροσκάφος που προγραμματίζεται να παραδοθεί το 2008, θα δώσει στη Virgin Atlantic τη δυνατότητα να καινοτομήσει για ακόμη μια φορά στον κλάδο των αερομεταφορών.

Ο πρόεδρος της Virgin Atlantic Airways, Sir Richard Branson, δήλωσε σχετικά: "Συναντήθηκα με στελέχη της Boeing για να συζητήσουμε την ιδέα του 'Sonic Cruiser' και ομολογώ ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πιστεύω πραγματικά ότι το νέο αυτό αεροπλάνο θα αλλάξει τα δεδομένα για κάθε επιβάτη. Αναμένουμε να παραγγείλουμε μεταξύ τριών και έξι αεροσκαφών τύπου Sonic Cruiser".

H Virgin Atlantic, εξετάζει ιδέες που πιστεύει ότι θα είναι πολύ δημοφιλείς σε μια δεκαετία από σήμερα. "Πλέον η Νέα Υόρκη θα αποτελεί προορισμό για μονοήμερα ταξίδια, ενώ πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες θα γίνουν δημοφιλείς προορισμοί για… ταξίδια αναψυχής του Σαββατοκύριακου!" τόνισε ο Richard Branson.

Το 'Sonic Cruiser' θα έχει τη δυνατότητα να πετάει με ταχύτητα Μach. 95, δηλαδή μέχρι και 20% γρηγορότερα από ένα απλό αεροσκάφος, και σε ύψος 40,000 πόδια, καθιστώντας το δρομολόγιο Λονδίνο-Νέα Υόρκη πραγματοποιήσιμο σε λιγότερο από πέντε ώρες. Επιπλέον, αεροπλάνο θα έχει δυνατότητα να μεταφέρει μέχρι και 300 επιβάτες.

Παράλληλα, στόχος της Virgin Atlantic είναι το νέο Sonic Cruiser, να μην αποτελέσει προνόμιο των πλουσίων. Αντιθέτως, η εταιρία επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να αποκτήσουν την εμπειρία του Sonic Cruiser προσφέροντας και τιμές Οικονομικής Θέσης. Η αγορά του νέου υπερ-αεροπλάνου εντάσσεται στα πλαίσια της επιχειρηματικής στρατηγικής της Virgin Atlantic για περαιτέρω ανάπτυξη, καινοτομία και επέκταση σε νέους προορισμούς.

Με σκοπό να ικανοποιήσει τις μελλοντικές επιθυμίες κάθε επιβάτη, η Virgin Atlantic έχει προβλέψει τη δημιουργία νέων καθισμάτων που θα μετατρέπονται σε χώρο γραφείου ή ψυχαγωγίας, μπαρ για όλες τις θέσεις των επιβατών, ανανεωμένο Virgin Touch Salon που θα προσφέρει αναζωογονητικά μασάζ για να είναι ακόμη πιο ξεκούραστη η πτήση, καθώς και δημιουργία καμπίνων που θα προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρόσβαση στο Internet και τηλεδιάσκεψη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024