Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγάλη αναστάτωση στις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας λόγω της απεργίας

Μεγάλη αναστάτωση στις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας λόγω της απεργίας

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας χθες λόγω της απεργίας που εξάγγειλε η Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ)

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στις πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας χθες λόγω της απεργίας που εξάγγειλε η<...> Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ), παρά το γεγονός ότι κηρύχθηκε από το δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, παράνομη και καταχρηστική.

Πολλοί εργαζόμενοι ήταν εκείνοι και – κυρίως – μέλη της ΕΙΣΦ (Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών-Φροντιστών) δεν προσήλθαν στις εργασίες τους με τη δικαιολογία πως ήσαν ασθενείς. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πολλές πτήσεις ματαιώθηκαν και ακόμα περισσότερες σημείωσαν μεγάλες καθυστερήσεις.

Η Ολυμπιακή Αεροπορία με ανακοίνωσή της τόνισε ότι θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην εκτέλεση του προγράμματος των δρομολογίων της, μετά την ξαφνική ασθένεια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, που εκδηλώθηκε πολύ νωρίς το πρωί από τους Ιπτάμενους Συνοδούς και Φροντιστές, αμέσως μόλις κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την απεργία τους. Στο μεταξύ, εκατοντάδες εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία πραγματοποίησαν χθες το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα προχωρήσει στη λήψη ουσιαστικών και αποφασιστικών μέτρων, από σήμερα, για την αντιμετώπιση του φαινομένου των `ξαφνικών ασθενειών`, καταλήγει η ανακοίνωση.

Επίσης, ο υπουργός Μεταφορών Χρίστος Βερελής δήλωσε πως θα αποδοθούν ευθύνες για το χάος που επικράτησε στο πρόγραμμα των πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του προεδρείου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024