Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Όμιλος Καράτζη ενισχύει τον στόλο της Panellenic Airlines με ένα ακόμη ιδιόκτητο αεροσκάφος
Αεροπορικές

Ο Όμιλος Καράτζη ενισχύει τον στόλο της Panellenic Airlines με ένα ακόμη ιδιόκτητο αεροσκάφος

Στην απόκτηση ενός υπερσύγχρονου ιδιόκτητου αεροσκάφους προχώρησε η Panellenic Airlines του Ομίλου Καράτζη.

Στην απόκτηση ενός υπερσύγχρονου ιδιόκτητου αεροσκάφους προχώρησε η Panellenic Airlines του Ομίλου Καράτζη την περασμένη εβδομάδα, η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία εμπλουτίζοντας τον υπάρχοντα στόλο της με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας σε νέους προορισμούς.

Η επένδυση αφορά στην αγορά ενός ακόμη αεροσκάφους του SX – RJB, μοντέλου Cessna Citation XLS. Το αεροσκάφος έρχεται να προστεθεί στον σύγχρονο στόλο της εταιρείας  διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολoγίας που περιλαμβάνει σύστημα δορυφορικού  τηλεφώνου και multimedia ψυχαγωγίας. Επιπλέον μπορεί να καλύψει τις διατροφικές συνήθειες κάθε επιβάτη καθώς παρέχει υπηρεσίες hot & cold catering. Διατηρώντας το hub του στο Παρίσι, θα πραγματοποιεί δρομολόγια με πολυτελείς ανέσεις σε όλη την Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, συνδέοντας το Ηράκλειο και την Κρήτη με προορισμούς κομβικής σημασίας.

Η Panellenic Airlines έχει μπει δυναμικά στον χώρο των ιδιωτικών πτήσεων με τα ιδιόκτητα αεροσκάφη της, παρουσιάζοντας συνεχή κερδοφορία σε όλο το διάστημα λειτουργίας της. Χάρη στους έντονους ρυθμούς ανάπτυξης, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών ιδιοκτητών, οι οποίοι αναθέτουν στην αεροπορική τις πωλήσεις των ιδιωτικών τους αεροσκαφών.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ομίλου Καράτζη και Accountable Manager της Panellenic Airlines, κ. Μάνος Μιχαλάκης, δήλωσε για την νέα επενδυτική κίνηση: “Η εξαγορά του νέου αεροσκάφους έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική της Panellenic Airlines στις διεθνείς πτήσεις, ενώ παράλληλα επεκτείνει την παρουσία της Κρήτης στον ταξιδιωτικό χάρτη, καλύπτοντας την αυξημένη ζήτηση για απευθείας αεροπορική σύνδεση του νησιού με την Kεντρική Ευρώπη”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Καράτζη και της Panellenic Airlines, κ. Αντώνης Καράτζης, ανέφερε σχετικά: “Ο κλάδος της αεροπλοΐας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Όμιλο και θα επενδύσουμε περαιτέρω σε αυτόν. Σύντομα ο στόλος της Panellenic Airlines θα ενισχυθεί και με ένα  ακόμη αεροσκάφος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023