Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠιστή στην βιωσιμότητα της Ο.Α. δηλώνει η Νέα Δημοκρατία

Πιστή στην βιωσιμότητα της Ο.Α. δηλώνει η Νέα Δημοκρατία

Ακλόνητη πίστη στη βιωσιμότητα της Ολυμπιακής Αεροπορίας δηλώνει ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Παπαληγούρας και συμπληρώνει ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να επιτρέψει […]

Ακλόνητη πίστη στη βιωσιμότητα της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> δηλώνει ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας<...> κ. Αναστάσιος Παπαληγούρας και συμπληρώνει ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να επιτρέψει το ξεπούλημα της Ο.Α.<.> διότι έχει πίστη στην προοπτική της εταιρίας και στους εργαζόμενους σε αυτή.

Ο κ. Παπαληγούρας καταλόγισε ευθύνες στη σημερινή Κυβέρνηση για την κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση που επέτρεψε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Υπενθύμισε ότι, πριν από περίπου 4 μήνες, η Αξιωματική Αντιπολίτευση ζήτησε από την Ολομέλεια της Βουλής να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή, για να διερευνήσει τα της απαξίωσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ότι η κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε.

"Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος, συστήθηκε Ερευνητική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν οι Βουλευτές κ.κ. Δημ. Κωστόπουλος, Χρ. Μαρκογιαννάκης, Αθ. Χειμάρας, Ευρ. Στυλιανίδης, Απ. Ανδρεουλάκος και εγώ. Συμμετείχαν επίσης διακεκριμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως επίσης και διακεκριμένα μέλη – ο πρώην Πρόεδρος και επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο πρώην Αντιπρόεδρος και επίτιμος Αντιπρόεδρος ο κ. Τράκας, αλλά και άλλοι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου", πρόσθεσε.

Τόνισε τέλος ότι το Πόρισμα της Επιτροπής αποτελείται από δύο μέρη: Πρώτον, το βασικό πόρισμα, το οποίο ολοκληρώνεται, με κάποιες σελίδες συμπερασμάτων και από ένα δεύτερο μέρος, εκείνο στο οποίο εμπεριέχονται όλα τα έγγραφα, τα οποία στοιχειοθετούν τα συμπεράσματα του πορίσματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024