Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSilkAir: Η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρία που δρομολογεί πτήσεις στην επαρχία Krabi της Ταϊλάνδης

SilkAir: Η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρία που δρομολογεί πτήσεις στην επαρχία Krabi της Ταϊλάνδης

Από την 1η Μαΐου, η SilkAir -θυγατρική της Singapore Airlines- γίνεται η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρία που δρομολογεί πτήσεις στο Krabi, μια νότια επαρχία της Ταϊλάνδης στη θάλασσα Andaman, με […]

Από την 1η Μαΐου, η SilkAir<.> -θυγατρική της Singapore Airlines- γίνεται η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρία που δρομολογεί πτήσεις<...> στο Krabi, μια νότια επαρχία της Ταϊλάνδης στη θάλασσα Andaman, με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Το Krabi -μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ασίας- δε φημίζεται μόνο για τις εξωτικές παραλίες του και τα διάφανα γαλάζια νερά που το κάνουν ιδανικό για καταδύσεις. Προικισμένο με πλούσια τροπικά δάση, επιβλητικούς καταρράκτες και εκθαμβωτικές βραχονησίδες που αναδύονται από τη θάλασσα, το Krabi αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για δραστηριότητες “επιστροφής στη φύση” όπως η αναρρίχηση σε βράχους και το trekking, αλλά και έναν ιδανικό τόπο για χαλάρωση και ξεκούραση.

“Μετά τη δρομολόγηση πτήσεων στο νησί Phuket, με δεκαπέντε πτήσεις την εβδομάδα, και στην πόλη Chiang Mai, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, το Krabi γίνεται ο τρίτος προορισμός που εξυπηρετεί η SilkAir στην Ταϊλάνδη” δήλωσε ο κ. Subhas Menon πρόεδρος της SilkAir.

Με την προσθήκη των πτήσεων στην επαρχία Krabi, η SilkAir θα πετάει σε 23 εξωτικούς προορισμούς στην Ασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024