Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες τιμητικές διακρίσεις σε ξενοδοχεία της Louis Hotels από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς

Νέες τιμητικές διακρίσεις σε ξενοδοχεία της Louis Hotels από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς

Νέες τιμητικές διακρίσεις έχουν απονεμηθεί σε τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες της αλυσίδας ξενοδοχείων Louis Hotels στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Louis Kerkyra Golf στην Κέρκυρα, Louis Creta […]

Νέες τιμητικές διακρίσεις έχουν απονεμηθεί σε τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες της αλυσίδας ξενοδοχείων Louis<.> Hotels<...> στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Louis Kerkyra Golf στην Κέρκυρα, Louis Creta Princess στην Κρήτη, Louis Ledra Beach στην Πάφο και Louis Ayios Elias στον Πρωταρά.

Το ξενοδοχείο Louis Creta Princess, το οποίο βρίσκεται στα Χανιά, τιμήθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή” του βρετανικού τουριστικού οργανισμού “First Choice”.

Τα ξενοδοχεία Louis Kerkyra Golf, Louis Ledra Beach και Louis Ayios Elias, έχουν συμπεριληφθεί στην κατηγορία “Εξαίρετοι Συνεργάτες” του βρετανικού τουριστικού οργανισμού JMC και τους έχει απονεμηθεί αργυρή τιμητική πλακέτα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024