Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAviation-Event Media Forum 2023 BAY: Διάφανη και βασισμένη σε γεγονότα η σχέση αερομεταφορών και μέσων ενημέρωσης
Επικοινωνία

Aviation-Event Media Forum 2023 BAY: Διάφανη και βασισμένη σε γεγονότα η σχέση αερομεταφορών και μέσων ενημέρωσης

Aviation-Event

Σε μια συγκέντρωση που υπογράμμισε τον κρίσιμο ρόλο της διαφανούς, έγκαιρης και ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ της αεροπορικής βιομηχανίας και των μέσων ενημέρωσης, το Aviation-Event Media Forum 2023 BAY συνήλθε την 1η Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Maramures της Ρουμανίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το Aviation-Event Media Forum 2023 BAY, που συγκλήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Maramures στη Ρουμανία, αποδείχθηκε μια ουσιαστική διοργάνωση για τους ενδιαφερόμενους φορείς στον τομέα των αερομεταφορών, των μέσων ενημέρωσης και της χάραξης πολιτικής. Το φόρουμ υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη για μια πιο ισχυρή, διαφανή και ανταποκρινόμενη σχέση μεταξύ της αεροπορικής βιομηχανίας και των μέσων ενημέρωσης.

Ο Marcel Riwalsky, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviation-Event, εγκαινίασε την εκδήλωση, δίνοντας έναν στοχαστικό τόνο σε αυτό που θα αποδεικνυόταν ότι ήταν ένα διορατικό συνέδριο. Ο Ionel-Ovidiu Bogdan, Πρόεδρος του Συμβουλίου της κομητείας Maramureș, ακολούθησε με εναρκτήρια ομιλία, περιγράφοντας τους στόχους της ημέρας και τονίζοντας τη σημασία του ανοιχτού διαλόγου μεταξύ του κλάδου της αεροπορίας και των μέσων ενημέρωσης.

Aviation-Event

Μια βασική ομιλία που προκαλεί σκέψη

Σε μια συνεδρία την οποία συντόνισε ο Rüdiger Kiani-Kreß, δημοσιογράφος από το WirtschaftsWoche, η Kinga Rădulescu-Szabo, Επικεφαλής HR και ο Florin Soponar, Επικεφαλής Ποιότητας —και οι δύο από την Universal Alloy Corporation (UAC)— συζήτησαν τις προσδοκίες της αεροπορικής βιομηχανίας από τα μέσα ενημέρωσης. Τόνισαν τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει η καλά ενημερωμένη δημοσιογραφία στη διαμόρφωση της αφήγησης του κλάδου.

Aviation-Event 1st Panel

Προειδοποίηση για τα μέσα ενημέρωσης στην αεροπορία

Ο Andrew Charlton, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviation Advocacy, καθοδήγησε την πρώτη ομάδα με θέμα, «Εξερεύνηση της προσοχής των μέσων ενημέρωσης στην αεροπορία: Δίνεται η δέουσα προσοχή;». Οι συμμετέχοντες σε πάνελ Razvan Horga, Διευθυντής του Αεροδρομίου Oradea, Costin Iordache, Διευθύνων Σύμβουλος της TAROM, Andrei Peti, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο International Airport Transylvania και Raphael von Heereman, Ανώτερος Πολιτικός Σύμβουλος Αεροπορίας, εξέτασαν συλλογικά την ποιότητα της κάλυψης των αερομεταφορών από τα μέσα ενημέρωσης.

Aviation-Event 2nd Panel

Σε βάθος συζήτηση σε πάνελ για την επικοινωνία

Η συζήτηση που ακολούθησε, με συντονιστή τον Michael Kerkloh, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Lufthansa, είχε τίτλο: «Οι ηγέτες του κλάδου επικοινωνούν αποτελεσματικά τη σημασία της αεροπορίας;: Μέσα, Πολιτική και Αεροπορία». Ο Andreas W. Schulz, Freelance Aviation & Business Travel Journalist, ο Andrew Charlton, Managing Director of Aviation Advocacy, ο Sven Klawunder, CEO της Flying Media και ο Theodore Koumelis, Publisher & Managing Editor του TravelDailyNews Media Network, συνέβαλαν σε έναν κριτικό διάλογο για το θέμα. Η επιτροπή κατέληξε σε συναίνεση ότι οι ηγέτες του κλάδου πρέπει να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τα μέσα ενημέρωσης, διασφαλίζοντας ένα πιο αντικειμενικό ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: Εξερευνώντας το μέλλον της αεροδιαστημικής κατασκευής στο νέο Ρουμανικό εργοστάσιο της Boeing

Τελικές παρατηρήσεις

Το Aviation-Event Media Forum 2023 BAY ήταν μια σοβαρή προσπάθεια να τονίσει την ανάγκη για μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ της αεροπορικής βιομηχανίας και των μέσων ενημέρωσης. Το κοινό έδαφος τόνισε τη σημασία της έγκαιρης, ειλικρινούς και βασισμένης σε γεγονότα αλληλοεπίδρασης μεταξύ των δύο τομέων. Καθώς προχωράμε, είναι προφανές ότι γεγονότα όπως αυτά δεν είναι απλώς συζητήσεις, αλλά καταλύτες αλλαγής, οδηγώντας τόσο τους επαγγελματίες της αεροπορίας όσο και τα μέσα ενημέρωσης προς ένα συνεργατικό, διαφανές και πραγματικό μέλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024