Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηIATA: Ο παράγοντας που εμποδίζει την ολική ανάκαμψη του αεροπορικού κλάδου
Συνεντεύξεις

IATA: Ο παράγοντας που εμποδίζει την ολική ανάκαμψη του αεροπορικού κλάδου

O Paulos Ashebir Lakew, Head of Industry Analysis, IATA μίλησε στο TravelDailyNews International για την ανάκαμψη της αεροπορικής βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια του Aviation Event, στην Ρουμανία, ο Paulos Ashebir Lakew, Head of Industry Analysis, IATA μίλησε στο TravelDailyNews International για την ανάκαμψη της αεροπορικής βιομηχανίας. Ανέφερε δε, ότι η παγκόσμια ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια αγγίζει το 15% των επιπέδων του 2019.

«Η κίνηση εσωτερικού ανέκαμψε γρήγορα μετά την έναρξη της πανδημίας, λόγω του πρώιμου ανοίγματος των εγχώριων αγορών. Η επιβατική κίνηση εσωτερικού βρίσκεται επί του παρόντος εντός του 3% των επιπέδων κίνησης του 2019. Εν τω μεταξύ, η διεθνής κίνηση ανακάμπτει με αργούς βηματισμούς λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών και του πολέμου στην Ουκρανία.

Ωστόσο η διεθνής κυκλοφορία σημειώνει σημαντική ανάκαμψη, μετά το άνοιγμα των διεθνών αγορών από την Ασία», σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα του κλάδου.

Επιπλέον, οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είχαν ανακτήσει το 91% της επιβατικής τους κίνησης έως τον Οκτώβριο του 2022, ενώ η παγκοσμίως η επάνοδος του κλάδου αγγίζει μόλις το 72% των προπανδημικών επιπέδων.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023