Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτο Διεθνές Αεροδρόμιο Κισινάου της Μολδαβίας διεξάγεται το Aviation-Event 2024 RMO
Συνέδρια

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κισινάου της Μολδαβίας διεξάγεται το Aviation-Event 2024 RMO

Aviation-Event

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει τους ηγέτες της ευρωπαϊκής αεροπορικής βιομηχανίας, σε μια σειρά από συζητήσεις, συνεντεύξεις και δικτύωση.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου (Chisinau International Airport), σε συνεργασία με το Aviation-Event ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του συνεδρίου Aviation-Event 2024 RMO, που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου 2024, στο Κισινάου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας. Το Aεροδρόμιο του Κισινάου θα φιλοξενήσει το μονοήμερο συνέδριο, με στόχο την προώθηση του διαλόγου και της συνεργασίας με τη βιομηχανία της ευρωπαϊκής αεροπορίας και θα προετοιμάσει μια εκδήλωση κύρους -για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο-, η οποία θα συγκεντρώσει στην πόλη της Μολδαβίας πάνω από 150 συμμετέχοντες, παγκόσμιους ηγέτες της πολιτικής αεροπορίας, εμπειρογνώμονες και ενδιαφερόμενα μέρη από όλο τον κόσμο.

Η  Maia Sandu, Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, θα τιμήσει με την παρουσία της το πρώτο αυτό Aviation-Event 2024 RMO.

Τα κύρια θέματα και οι συνομιλίες του συνεδρίου θα επικεντρωθούν στην αεροπορία της Μολδαβίας στο δρόμο της προς την ΕΕ – και πέρα από αυτήν, τη Κανονιστική Συμμόρφωση και τα Πρότυπα, τις αεροπορικές εταιρείες Low Cost στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη σχέση ΜΜΕ-Αεροπορίας και τις Περιφερειακές Προκλήσεις για τις Αερομεταφορές.

Αυτό το πρώτο συνέδριο του Aviation-Event φέρνει στη Μολδαβία και το αεροδρόμιο “μια πολύτιμη συνεργασία μεταξύ των βιομηχανιών που είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της δημιουργίας και διατήρησης ενός ισχυρού και βιώσιμου τομέα αερομεταφορών, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παρέχει σημαντικές υπηρεσίες για εκατομμύρια επιβάτες σε όλη την Ευρώπη. Η εκδήλωση θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν σε συζητήσεις, να μοιραστούν ιδέες, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να γνωρίσουν τη Δημοκρατία της Μολδαβίας μέσω των ανθρώπων της, η φιλοξενία των οποίων είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο”.

Ο Marcel Riwalsky, διευθύνων σύμβουλος της Aviation-Event, δήλωσε: “Η Aviation-Event είναι ενθουσιασμένη που φιλοξενεί το συνέδριο Aviation-Event 2024 RMO, μαζί με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου. Αυτό το συνέδριο υπόσχεται να είναι μια εκδήλωση -ρόσημο, που θα φέρει κοντά ηγέτες του κλάδου και επαγγελματίες παρέχοντας μια πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσης και προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών του κλάδου”.

“Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου έχει την τιμή να φιλοξενεί το Aviation-Event 2024 RMO. Για πρώτη φορά μια τέτοια εξέχουσα αεροπορική εκδήλωση πανευρωπαϊκής κλίμακας λαμβάνει χώρα στη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα συγκεντρώσει τους καλύτερους ειδικούς στον τομέα της αεροπορίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κισινάου, το οποίο βρίσκεται σε ιδανικ, τοποθεσία στο σταυροδρόμι μεταξύ Ασίας και Ευρώπης και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του ως κόμβου“, λέει ο Constantin Vozian, διευθύνων σύμβουλος του Chisinau International Airport.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024