Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕξερευνώντας το μέλλον της αεροδιαστημικής κατασκευής στο νέο Ρουμανικό εργοστάσιο της Boeing
Εργοστάσιο Boeing

Εξερευνώντας το μέλλον της αεροδιαστημικής κατασκευής στο νέο Ρουμανικό εργοστάσιο της Boeing

To TravelDailyNews International ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο της Boeing στη Ρουμανία, γνωρίζοντας από κοντά πως γίνεται η κατασκευή σημαντικών εξαρτημάτων των αεροπλάνων της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το TravelDailyNews International πρόσφατα κλήθηκε να συμμετάσχει στο Aviation-Event Media Forum 2023 BAY, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Baia Mare της επαρχίας Maramures στη Ρουμανία. Η εκδήλωση μας παρείχε μια αποκλειστική ευκαιρία να επισκεφθούμε το εργοστάσιο της Boeing, το οποίο διαχειρίζεται η UAC Europe SRL (Universal Alloy Corporation), θυγατρική εταιρεία της Montana Aerospace. Ο Liviu Lesa, Operation Manager της UAC Europe SRL, μας μίλησε για αυτή την υπερσύγχρονη εγκατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Aviation-Event Media Forum 2023 BAY: Διάφανη και βασισμένη σε γεγονότα η σχέση αερομεταφορών και μέσων ενημέρωσης

Ένας Ολοκληρωμένος Σταθμός Υπηρεσιών

Σύμφωνα με τον Liviu Lesa, η UAC Europe SRL λειτουργεί ως ένας “ολοκληρωμένος σταθμός υπηρεσιών” στην αεροδιαστημική βιομηχανία. Οι λειτουργίες του εργοστασίου περιλαμβάνουν χύτευση, εκτύπωση, μηχανουργική επεξεργασία, επεξεργασία επιφανείας και ακόμα και την τελική συναρμολόγηση και παράδοση στους πελάτες διαφόρων εξαρτημάτων των αεροπλάνων. Λειτουργώντας από το 2021, το εργοστάσιο καλύπτει εντυπωσιακή έκταση 80.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ποικιλία Κραμάτων και Προϊόντων

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του εργοστασίου, όπως υπογράμμισε ο Lesa, είναι η ευρεία γκάμα προϊόντων του. Το εργοστάσιο δημιουργεί εξαρτήματα από διάφορους τύπους κραμάτων, συμπεριλαμ

βανομένων του αλουμινίου, του τιτανίου αλλά και ανοξείδωτο ατσάλι. Η ποικιλία των υλικών επιτρέπει στο

εργοστάσιο να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του τομέα της αεροδιαστημικής. Από την ίδρυσή του, το εργοστάσιο βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία ανάπτυξης, επεκτείνοντας τις ικανότητες παραγωγής και τον κατάλογο των προϊόντων του.

Επένδυση και Υποδομή

Το εργοστάσιο της Baia Mare αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση στη ρουμανική αεροδιαστημική βιομηχανία, με 150 εκατομμύρια ευρώ που έχουν επενδυθεί για την ίδρυσή του. Επιπλέον, το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με πολλά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και πολλούς θαλάμους βαφής, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον για υψηλής ακρίβειας κατασκευή.

Οι λειτουργικές δυνατότητες και οι επενδύσεις του εργοστασίου της Baia Mare σηματοδοτούν μια νέα φάση στον αεροδιαστημικό τομέα της Ρουμανίας, που ευελπιστεί να γίνει ένα αναδυόμενο κέντρο για την αεροδιαστημική κατασκευή και, κατ’ επέκταση, να προσφέρει σημαντικές προοπτικές για την συνολική ευρωπαϊκή αγορά. Η UAC Europe SRL, υπό την επιτυχημένη ηγεσία του Liviu Lesa, αναμφίβολα θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανία, συμβάλλοντας στην εξέλιξη των παγκόσμιων προτύπων κατασκευής στον αεροδιαστημικό τομέα.

Για όσους γνωρίζουν τον αεροδιαστημικό τομέα, αυτό το εργοστάσιο δεν είναι απλώς ένα εργοστάσιο κατασκευής· είναι μια ματιά στο μέλλον της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων παραγωγής στον αεροδιαστημικό τομέα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και της λειτουργικής αριστείας στην αερο διαστημική βιομηχανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024