Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Airfasttickets επενδύει στο προσωπικό και στις ανθρώπινες σχέσεις
Ν. Κοκλώνης: Η φιλοσοφία της Airfasttickets είναι να δουλεύουμε ως μια ομάδα

H Airfasttickets επενδύει στο προσωπικό και στις ανθρώπινες σχέσεις

Η Airfasttickets είναι μια εταιρεία που ακολουθεί την ιεραρχία, αλλά χρησιμοποιεί και την άτυπη επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της και του ιδρυτή της κ. Ν. Κοκλώνη. Έτσι, δημιουργείται στο προσωπικό η προσωπική σχέση με τον ιδρυτή, γεγονός που βοηθά στην αμοιβαία κατανόηση.

Με στόχο να προσφέρει ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, η εταιρεία Airfasttickets επενδύει στο προσωπικό της, το οποίο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικονομία μας, που έχει φέρει πολλές εταιρίες σε αντιπαράθεση με το προσωπικό τους.

“Η φιλοσοφία της Airfasttickets είναι να δουλεύουμε ως μια ομάδα, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία, όπως είναι φυσικό, είναι χωρισμένη σε τομείς”, δηλώνει ο πρόεδρος της κ. Νίκος Κοκλώνης. “Όλοι μαζί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και πάντα η πόρτα μου είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε στην εταιρία θέλει να μιλήσει με μένα προσωπικά για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχουμε προϊσταμένους με αρμοδιότητες, που είναι υπεύθυνοι για την ομάδα τους. Όμως πιστεύω ότι η προσωπική επαφή με όλο το προσωπικό είναι πολύ σημαντική. Η επένδυση στο προσωπικό για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας”.

Η Airfasttickets είναι μια εταιρεία που ακολουθεί την ιεραρχία, αλλά χρησιμοποιεί και την άτυπη επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της και του ιδρυτή της κ. Κοκλώνη. Έτσι, δημιουργείται στο προσωπικό η προσωπική σχέση με τον ιδρυτή, γεγονός που βοηθά στην αμοιβαία κατανόηση, τη γρήγορη αποδοχή του κοινού οράματος, και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

“Η εταιρεία μας παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια ιδίως στο αεροπορικό και ξενοδοχειακό της τμήμα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του προσωπικού της στα καινούργια εργαλεία που εμφανίζονται στην αγορά”, τονίζει η κα Ελένη Βάρελη – Μητρούσια, Chief Operations Executive της Airfasttickets. Επίσης, η Airfasttickets σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη έχει προβεί σε ιδιωτική επιπλέον ασφάλιση όλου του προσωπικού της. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Airfasttickets είναι μια ελληνική εταιρεία που είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις οικονομικές της υποχρεώσεις, τις οποίες και εξοφλεί άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση είτε το προσωπικό της είτε και όλους τους προμηθευτές της.

“Η Airfasttickets είναι μια εταιρεία που εμφανίζει συνεχώς ανάπτυξη, είναι μια εταιρεία που νιώθεις ότι θα έχεις και αύριο δουλειά, γεγονός πάρα πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας“, τονίζει η κ. Νατάσσα Παγώνη, διευθύντρια Πωλήσεων.

“Έχουμε φιλικό και ωραία περιβάλλον εργασίας, που μας βοηθάει στην καλύτερη απόδοση μας”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Τεγάκης, διευθυντής Πωλήσεων στο αεροπορικό τμήμα.

“Δουλεύουμε σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, όπου πρέπει να παράγουμε σωστά και γρήγορα, όμως είναι πολύ φιλικό και μας εμπνέει. Το κλίμα στην Airfasttickets είναι πάρα πολύ καλό και χαίρεσαι να δουλεύεις ακόμα και σε περίπτωση κάποιου λάθος η εταιρεία δείχνει κατανόηση, στα φυσιολογικά βέβαια πλαίσια”, σημείωσε ο κ. Σωτήρης Ριζάκης, διευθυντής του τμήματος Πληροφορικής που αν και το τμήμα του όπως είναι φυσικό είναι πολύ εντατικό και απαιτητικό, το σωστό κλίμα εργασίας τον ανταμείβει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024