Τελευταία νέα
HomeΟ Ν. Κοκλώνης (Airfasttickets) στη λίστα του Fortune των νέων επιχειρηματιών που καινοτομούν στην Ελλάδα
Επιχειρηματικότητα

Ο Ν. Κοκλώνης (Airfasttickets) στη λίστα του Fortune των νέων επιχειρηματιών που καινοτομούν στην Ελλάδα

Η Airfasttickets, που ενσαρκώνει το όραμα του ιδρυτή της για τον τουρισμό, έχει ως στόχο να βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύσσει συνεχώς νέα μέσα για την προσέλκυση πελατών, αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Νικόλαος Κοκλώνης, πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets, βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τους 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, οι οποίοι με κοινά χαρακτηριστικά την καινοτομία, την εξωστρέφεια και το ταλέντο, αψηφούν την κρίση και διακρίνονται στην Ελλάδα για το 2014, σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα του Fortune Greece.

Η Airfasttickets, ξεκινώντας από μια ιδέα που “γεννήθηκε” εν πτήσει και σχεδιάστηκε σε μια χαρτοπετσέτα από τον κ. Κοκλώνη, ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια στον Πειραιά με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη και κατάφερε να γίνει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά των online τουριστικών κρατήσεων. Το 2013 είχε καθαρά έσοδα 30.000.000 ευρώ, με τα κέρδη EBITDA να κινούνται στα επίπεδα των 2 εκατ. ευρώ, ενώ το α’ εξάμηνο του 2014 παρουσίασε αύξηση πωλήσεων που πλησίασε το 2.000%. Πέραν του γραφείου στον Πειραιά, η Airfasttickets διαθέτει παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Τουρκία, το Χόνγκ Κόνγκ και η Πολωνία, ενώ το αναπτυξιακό πλάνο περιέχει και άλλες χώρες δραστηριοποίησης, όπως η Λατινική Αμερική, η Ρωσία, η Γαλλία, η Μέση Ανατολή και η Νότιος Αφρική.

Η εταιρεία, που ενσαρκώνει το όραμα του ιδρυτή της για τον τουρισμό, έχει ως στόχο να βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύσσει συνεχώς νέα μέσα για την προσέλκυση πελατών, αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού. Είναι πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει με την υλοποίηση τεχνολογιών αιχμής. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της σε οικονομικές τιμές.

Ο κ. Κοκλώνης δήλωσε σχετικά: “Το ότι το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα του Fortune Greece με τους 40 νέους επιχειρηματίες που καινοτομούν και διακρίνονται στην Ελλάδα το 2014 με τιμά ιδιαίτερα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας όλων μας στην Airfasttickets, καθώς ακολουθούμε αναπόσπαστα την ίδια φιλοσοφία από την ίδρυσή της: σημαντικό μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας είναι να κατανοήσουμε και να εξερευνήσουμε τον τεράστιο και εκπληκτικό κόσμο που ζούμε και ότι το ιδανικό – το καταπληκτικό ταξίδι – είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της εμπειρίας. Με την παροχή άριστων υπηρεσιών κρατήσεων και ταξιδιών επιδιώκουμε να προσφέρουμε αυτή τη μοναδική βιωματική εμπειρία στους πελάτες μας”.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024