Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ British Airways ανακοινώνει την έναρξη νέων δρομολογίων για την Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η British Airways ανακοινώνει την έναρξη νέων δρομολογίων για την Ελλάδα

Φέτος το καλοκαίρι, η British Airways θα πραγματοποιεί 55 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στο ταξιδιωτικό κοινό περισσότερες από 10.000 θέσεις, στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας.

Η British Airways συνδέει τη Βρετανία με 4 καινούριους προορισμούς στα ελληνικά νησιά, Κω, Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά:
Κως και Κέρκυρα: δύο και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, αντίστοιχα.
Ρόδος και Ηράκλειο: δύο και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα αντίστοιχα.

Επιπλέον, αυξάνονται οι πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στη Μύκονο θα πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα και στη Σαντορίνη πέντε  πτήσεις την εβδομάδα, από τα αεροδρόμια Heathrow και London City. Επίσης, όπως κάθε καλοκαίρι, επανέρχεται η Θεσσαλονίκη με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο Gatwick.


H κα Freddie Stier, Commercial Manager Greece, Cyprus & Turkey.

Η Αθήνα εξυπηρετείται με τέσσερις πτήσεις την ημέρα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Η πρωινή αναχώρηση, μαζί με τις δύο μεσημεριανές, προσφέρουν ανταπόκριση σε ολόκληρο το δίκτυο της British Airways και των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Στο δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο – Αθήνα προσφέρεται business lounge στους επιβάτες διακεκριμένης θέσης και στους κατόχους της Gold card (πρόγραμμα πιστότητας της British Airways – Executive Club).

Η γραμμή Αθήνα – Λονδίνο της British Airways συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια τακτικών δρομολογίων. Η ΒΑ ξεκίνησε να πετά στην Αθήνα το 1928 με έκτακτες και τσάρτερ πτήσεις (μέχρι και το 1931).


Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (αριστερά) με την κα Freddie Stier, Commercial Manager Greece, Cyprus & Turkey  for British Airways & Iberia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024