Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο Website από την Olympic Air
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο Website από την Olympic Air

Με πηγή έμπνευσης του κύκλους του σήματος της Olympic Air, και λιτή σχεδίαση, στη νέα, επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας έχουν δημιουργηθεί νοηματικές ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση.

H Olympic Air ολοκλήρωσε εδώ και λίγες ημέρες τον πλήρη επανασχεδιασμό και αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της, εμπλουτίζοντάς την, και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επικοινωνία της με το επιβατικό κοινό.

Το νέο web site της Olympic Air ξεχωρίζει για τον εικαστικό του σχεδιασμό. Με πηγή έμπνευσης του κύκλους του σήματος της Olympic Air, και λιτή σχεδίαση, έχουν δημιουργηθεί νοηματικές ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση. Σε ένα περιβάλλον οπτικά ευχάριστο, ο χρήστης βρίσκει εύκολα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν και ακολουθεί τα βήματα που απαιτούνται, είτε για να πραγματοποιήσει αγορά εισιτηρίου, να αξιοποιήσει τις εφαρμογές διευκόλυνσης και οργάνωσης ταξιδιού, ή να λάβει όποια άλλη πληροφορία χρειάζεται.

Ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, παρουσιάζουν οι online υπηρεσίες διαχείρισης κράτησης “Change Booking” και “Web check-in”, η δυναμική παρουσίαση σε ξεχωριστό home page των προγραμμάτων πιστότητας του Travelair Club, οι Live ενημερώσεις των πτήσεων, οι χρήσιμες συμβουλές για την οργάνωση του ταξιδίου, καθώς επίσης και η ψηφιακή πλέον έκδοση του in-flight περιοδικού της Olympic Air “Οn Air”.

H ανάπτυξη του νέου website πραγματοποιήθηκε από τη “λinakis digital”, που είναι εξειδικευμένος συνεργάτης της Sitecore για τα CMS και DMS που χρησιμοποιούνται στο site.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024