Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings54ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής”

54ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής”

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες ελληνικές αγωνιστικές ιστιοπλοϊκές ομάδες θα πάρουν μέρος στον 54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής”. Οι ιστιοπλόοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις, τις αντοχές και […]

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες ελληνικές αγωνιστικές ιστιοπλοϊκές ομάδες θα πάρουν μέρος στον 54ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής”. Οι ιστιοπλόοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις, τις αντοχές και τις γνώσεις τους σε έναν αγώνα που έχει χαρακτηριστεί ως “the toughest race”. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου (ΝΟΑ) και τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), οι οποίοι αποτελούν δύο από τους ιστορικότερους ομίλους της χώρας με μεγάλη παράδοση στον ναυταθλητισμό. Η εκκίνηση της διοργάνωσης θα δοθεί στις 27 Αυγούστου, στη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης, και η πρώτη ιστιοδρομία είναι 72 ναυτικά μίλια. Τα ιστιοφόρα θα τερματίσουν στη αρχοντική Χώρα της Άνδρου. Στις 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί μία παράκτια ιστιοδρομία 30 ναυτικών μιλίων, με την οποία θα ολοκληρωθεί, από αγωνιστικής πλευράς, ο αγώνας. Η “αυλαία” του 54ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου “Ιωάννης Β. Γουλανδρής” θα «πέσει» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στις 30 Αυγούστου, με την απονομή των επάθλων. Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου αποτελεί τη δεύτερη μακροβιότερη διοργάνωση της χώρας σε ό,τι αφορά στην ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, εξαιτίας της πανδημίας, φέτος δε θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024