Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑegean Regatta 2018

Αegean Regatta 2018

Τα 59 σκάφη που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Aegean Regatta, άνοιξαν πανιά από τη Σκύρο, για ένα νέο ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος. Πρώτος προορισμός είναι τα Λημνιά της Χίου, όπου […]

Τα 59 σκάφη που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Aegean Regatta, άνοιξαν πανιά από τη Σκύρο, για ένα νέο ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος. Πρώτος προορισμός είναι τα Λημνιά της Χίου, όπου τα σκάφη θα φτάσουν καλύπτοντας τα 74 ναυτικά μίλια της απόστασης. Στον αγώνα παίρνουν μέρος και 13 ξένα πληρώματα από τη Γαλλία, Ρωσία (4), Αυστραλία, Βουλγαρία (3), Τουρκία, Ισραήλ, Σουηδία και Αυστρία, απόδειξη ότι η φήμη της Ρεγκάτας του Αιγαίου έχει ταξιδέψει εδώ και χρόνια εκτός ελληνικών συνόρων. Η Τελετή Εναρξης της Aegean Regatta έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Σκύρο, με τη συμμετοχή των περίπου 600 ιστιοπλόων που μετέχουν στη διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νησί. Η Aegean Regatta διοργανώνεται για 18η χρονιά από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ενώ τον αγώνα υποστηρίζουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι Δήμοι Σκύρου, Χίου και Σάμου. Μετά τα Λημνιά της Χίου, τα ιστιοπλοϊκά θα βάλουν πλώρη για Χίο, Βαθύ Σάμου και Πυθαγόρειο Σάμου, όπου το Σάββατο 25 Αυγούστου θα γίνει η Τελετή Λήξης. Xορηγός της Aegean Regatta είναι η εταιρία τηλεπικοινωνιών COSMOTE, και Χορηγός το Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης. Συντονιστής όμιλος για τη διοργάνωση της Aegean Regatta 2018 είναι ο Ν.Ο. Χίου, και συνδιοργανωτές Ομιλοι οι : Α.Ο. Αιγαίου, Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Μυτιλήνης, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Ν.Ο. Λέρου και Ν.Ο. Σάµου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024