Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsAethrion Lounge: μ’ένα iPad ξεχνιέσαι

Aethrion Lounge: μ’ένα iPad ξεχνιέσαι

Για επαγγελματικό ραντεβού, χαλάρωση μετά το shopping ή διάλειμμα για ελαφρύ γεύμα, το Aethrion Lounge εξελίσσεται σ’ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία συνάντησης στην πόλη. Μάλιστα, φέτος, το κομψό cafe […]

Για επαγγελματικό ραντεβού, χαλάρωση μετά το shopping ή διάλειμμα για ελαφρύ γεύμα, το Aethrion Lounge εξελίσσεται σ’ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία συνάντησης στην πόλη. Μάλιστα, φέτος, το κομψό cafe του Hilton, εκτός από Internet station με υπολογιστές κaι εκτυπωτή, προσφέρει στους πελάτες του και δωρεάν iPad για χρήση κατά τη διάρκεια τη παραμονής τους στο χώρο. Στο Aethrion Lounge μπορεί κανείς να δοκιμάσει υγιεινά σάντουιτς από τον σεφ Κώστα Αθανασίου, όπως πανίνι με καπνιστό χοιρινό, μανιτάρι πορτομπέλο και κρέμα μασκαρπόνε, πολύσπορο ψωμί με αβοκάντο, πιπεριές και ντρέσινγκ γκασπάτσο, ψωμί ολικής άλεσης με καπνιστό σολωμό και αυγό ποσέ και μπριος με ζαμπόν San Danielle, μοτσαρέλα και κολοκύθι. Μπορεί ακόμη να συνοδεύσει τον καφέ του με σπιτική μηλόπιτα με σος καραμέλας, τιραμισού ή μους πραλίνας με τρίμμα καφέ και κρέμα μαύρης σοκολάτας ή να απολαύσει ζεστή σοκολάτα με σιρόπι σφενδάμου και marshmallows, με μους πορτοκάλι ή με τριμμένο μπισκότο. Στα ράφια υπάρχουν παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία μπορεί να προμηθευθεί -έξτρα παρθένο ελαιόλαδο LIA ή Σητεία ΠΟΠ, βιολογικό θυμαρίσιο μέλι από την Κύθνο, βιολογικό θυμάρι, ρίγανη και τσάι του βουνού από την Πίνδο, βιολογικά κριθαρένια παξιμάδια και μπισκότα αμυγδάλου από την Κρήτη κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024