Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings‘Ανοιχτές Πόρτες’ και ‘Μέτσοβο Ursa Trail’ από τo Κατώγι Αβέρωφ

‘Ανοιχτές Πόρτες’ και ‘Μέτσοβο Ursa Trail’ από τo Κατώγι Αβέρωφ

Το Κατώγι Αβέρωφ, μέλος της αλυσίδας των boutique ξενοδοχείων Aria Hotels, συμμετέχει με το ιστορικό Οινοποιείο του στην πρωτοβουλία “Ανοιχτές Πόρτες” το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, […]

Το Κατώγι Αβέρωφ, μέλος της αλυσίδας των boutique ξενοδοχείων Aria Hotels, συμμετέχει με το ιστορικό Οινοποιείο του στην πρωτοβουλία “Ανοιχτές Πόρτες” το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τις 11:00 έως τις 19:00, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γευτούν εκλεκτά κρασιά από τη συλλογή Κατώγι Αβέρωφ, μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Η μεγάλη ποικιλία από ερυθρά, λευκά, και ροζέ κρασιά καθώς επίσης και το θεατρικά στημένο σκηνικό του Οινοποιείου, καθιστούν την ξενάγηση και τη γευστική δοκιμή ως μια αναπόσπαστη δραστηριότητα. Με τα 1.200 δρύινα βαρέλια, τη χρήση ποικίλων οπτικοακουστικών μέσων στα διάφορα στάδια παρασκευής του κρασιού καθώς και των εικαστικών παρεμβάσεων στα κελάρια του, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, προβάλλοντας παράλληλα την ιστορία και την αυθεντικότητα του Μετσόβου. Οι επικλινείς αμπελώνες, με την πλούσια τοπική χλωρίδα, είναι οι πιο ορεινοί στην Ελλάδα και αποτελούν το ιδανικό terroir για τη δημιουργία κρασιών έντονου χαρακτήρα από δημοφιλείς ποικιλίες, όπως Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot Noir, Traminer, Βλάχικο και Ντεμπίνα. Το Οινοποιείο διαθέτει επίσης κατάστημα πώλησης κρασιών, περιορισμένης ή ευρύτερης κυκλοφορίας, διάφορων αξεσουάρ και βιβλίων με οινικό περιεχόμενο και παραδοσιακών Μετσοβίτικων προϊόντων. Την Κυριακή 28 Μαΐου, μάλιστα, ο προαύλιος χώρος του οινοποιείου θα αποκτήσει ιδιαίτερο μουσικό χρώμα από το συγκρότημα Macondo και τις μελωδίες του. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευματίσουν απολαμβάνοντας μια ποικιλία εδεσμάτων σε μορφή μπουφέ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024