Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνοίγει πανιά για όγδοη συνεχή χρονιά το Catamarans Cup International Regatta

Ανοίγει πανιά για όγδοη συνεχή χρονιά το Catamarans Cup International Regatta

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και με επιτυχή διοργάνωση από το 2010, ο Διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Catamarans Cup International Regatta ανοίγει πανιά. Η όγδοη διοργάνωση έχει ήδη προγραμματιστεί για το […]

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και με επιτυχή διοργάνωση από το 2010, ο Διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Catamarans Cup International Regatta ανοίγει πανιά. Η όγδοη διοργάνωση έχει ήδη προγραμματιστεί για το διάστημα 21-28 Οκτωβρίου 2017 και στοχεύει να προσελκύσει ιστιοπλόους και λάτρεις του είδους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ανοίξουν πανιά για πανέμορφα ελληνικά νησιά, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με άλλους ιστιοπλόους και να απολαύσουν μια εξαιρετική διαδρομή με την οικογένεια και φίλους. To Catamarans Cup International Regatta είναι ένας διεθνής αγώνας, αποκλειστικά για ιστιοπλοϊκά καταμαράν κρουαζιέρας, ο οποίος διοργανώνεται από την ISTION Yachting σε συνεργασία με ναυτικούς ομίλους, σχολές ιστιοπλοΐας και ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο πρακτορείων γιώτινγκ. Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα (εκτιμάται οτι θα συμμετάσχουν περί τους 300 ιστιοπλόους). Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την μαρίνα Αλίμου στις 21 Οκτωβρίου 2017. Τα συμμετέχοντα καταμαράν θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Πόρος – Πόρτο Χέλι – Παράλιο Άστρος – Ναύπλιο και θα ρίξουν την τελευταία άγκυρα στον Άλιμο, στις 28 Οκτωβρίου 2017. Μετά το πέρας κάθε σκέλους του αγώνα, στο λιμάνι υποδοχής θα πραγματοποιείται τοπική γιορτή υπό την αιγίδα των Δήμων-χορηγών προς τιμήν των συμμετεχόντων, καθώς και απονομή επάθλων στους νικητές. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες, όπως διαγωνισμοί και κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Catamarans Cup International Regatta, πέραν του ότι προάγει την ευγενή άμιλλα μεταξύ ιστιοπλόων διαφόρων εθνικοτήτων, συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στην προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024