Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Άνοιγμα” του Δήμου Λειψών στην πολωνική αγορά

“Άνοιγμα” του Δήμου Λειψών στην πολωνική αγορά

Την πρώτη γνωριμία του προορισμού με την πολωνική αγορά επιχείρησε ο Δήμος Λειψών με την συμμετοχή του με ξεχωριστό  stand στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 5η Grecka […]

Την πρώτη γνωριμία του προορισμού με την πολωνική αγορά επιχείρησε ο Δήμος Λειψών με την συμμετοχή του με ξεχωριστό  stand στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 5η Grecka Panorama στη Βαρσοβία, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019. Η αντιδήμαρχος κα Ευαγγελίστρια Λαουντού και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μπουράκης εκπροσώπησαν τον προορισμό, παρέχοντας χρηστικές πληροφορίες και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μοιραστούν την εμπειρία των Λειψών με τους ενδιαφερόμενους Πολωνούς ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες του περιπτέρου γοητεύτηκαν με το φυσικό κάλλος του νησιού, ενθουσιάστηκαν με το εύρος επιλογών για ανεπιτήδευτες διακοπές που παρέχουν τα 24 νησάκια, πήραν γεύση από Λειψούς δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα και αναχώρησαν με μία μοντέρνα τσάντα με το νέο λογότυπο του προορισμού. Στο πλαίσιο της εκθεσιακής τους συμμετοχής, οι εκπρόσωποι των Λειψών είχαν προγραμματισμένες επαφές με δημοσιογράφους – bloggers και εκπροσώπους έγκριτων φορέων, με στόχο τη διερεύνηση περαιτέρω δράσεων σύσφιξης της σχέσης του προορισμού με τημ πολωνική αγορά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024